سبک زندگی

جواب فعالیت های درس ۸ پیام نهم ❤️ همدلی و همراهی

گام به گام پاسخ و حل پرسش های فعالیت کلاسی ، خودت را امتحان کن و پیشنهاد صفحه 83 ، 84 ، 87 ، 89 و 93 درس 8 هشت پیام های آسمان و دینی نهم

جواب فعالیت های درس ۸ هشتم پیام نهم ؛ در این مقاله پاسخ و جواب فعالیت های کلاسی صفحه ۸۳ ، ۸۴ ، ۸۷ و ۸۹ و سوالات خودت را امتحان کن و پیشنهاد صفحه ۹۳ درس هشتم کتاب پیام های آسمانی و دینی نهم متوسطه اول را قرار داده ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: پاسخ فعالیت های درس هفتم پیام نهم

جواب فعالیت های درس ۸ هشتم پیام نهم
جواب فعالیت های درس ۸ هشتم پیام نهم

جواب فعالیت کلاسی صفحه 83 درس 8 پیام های آسمانی نهم

به نظر شما چگونه ممکن است که دوست انسان از یک سو به عنوان برترین اندوخته و سرمایه معرفی شود و از سوی دیگر به عنوان پاره‌ای از آتش؟

پاسخ: دوست خوب می تواند همانند یکی سرمایه و اندوخته ای در زندگی انسان باشد، اما بر عکس، دوست بد می تواند همانند پاره ای از آتش، زندگی انسان را به آتش بکشد.

جواب فعالیت کلاسی صفحه 84 درس هشتم پیام نهم

شاید شما نمونه هایی از این اثر پذیری تدریجی را از دوستان پیرامون خود دیده باشید. این نمونه ها را برای دوستان خود بیان کنید.

پاسخ: دوست خوب: ابراز علاقه به امور دینی مانند نماز خواندن و خواندن قرآن و … پس از مشاهده آنها توسط دوستان صمیمی، موفقیت در ورزش از طریق تشویق دوست و شرکت در تمرینات با دوست صمیمی، موفقیت در درس و کار.

دوست بد: اعتیاد به تفریحات ناسالم، اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر، بیماری روانی و توجه به نامحرمان

پاسخ فعالیت کلاسی صفحه 87 درس 8 پیام های آسمانی نهم

فرهاد به همراه خانواده خود به یک محله جدید آمد. او در این محل با یکی از هم سن و سالان خود، که در همسایگی شان بود، دوست شد؛ اما با گذشت زمان، رفتارهایی از او دید که متوجه شد که وی دوست مناسبی نیست. فرهاد اکنون بر سر یک دوراهی است؛ از یک سو نمی خواهد به دوستی خود با او ادامه دهد و از سوی دیگر نمی داند که چگونه می تواند به این دوستی نامناسب پایان دهد. شما چه پیشنهادهایی به او می دهید؟

پاسخ: به صراحت در گفتار، قاطعیت در روابط خود با خانواده و کوتاه کردن هر چه بیشتر زمانی که با این دوست می گذرانید، برای پایان دادن به رابطه با او و برای فردی که معیارهای خوبی برای دوستی دارد، راحت تر می توانید قرار ملاقات داشته باشید. به تدریج آن دوست خویش را جایگزین دوست بد او کنید.

جواب فعالیت کلاسی صفحه 89 درس هشتم پیام های آسمانی نهم

به نظر شما چگونه می توان از ایجاد دلبستگی ها و علاقه های افراطی در دوستی ها جلوگیری کرد؟ و اگر کسی دچار این اشتباه شود، چگونه می تواند خود را از این وابستگی نجات دهد؟

پاسخ: ۱) برنامه ریزی برای ساعات شبانه روزی و پرهیز از بیکاری و ارتباط منظم با فرد مورد نظر ۲) فعالیت های ورزشی متناسب با سن و عضویت در تیم های ورزشی 3) توجه به عبادت و راز و نیاز 4) توجه به عواقب و ثمرات دوستی افراطی و نامناسب.

جواب سوال های خودت را امتحان کن صفحه 93 درس هشتم پیام نهم

۱) چرا انتخاب دوست در دوران نوجوانی از اهمیت بسیاری برخوردار است؟

پاسخ: زیرا در سنین بلوغ عواطف انسانی در حال رشد و شکوفایی است و برقراری پیوند دوستی در این دوران به این شکوفایی کمک می کند و باعث پرورش عواطف نوع دوستی و محبت ورزی می شود. هم چنین وقتی علاقه قلبی بین دو دوست ایجاد می شود آن دو از صفات و حالات همدیگر تاثیر می پذیرند.

۲) چرا در روایات به دوری از دوستی با افراد نادان سفارش شده است؟

پاسخ: دوستی با افراد نادان یعنی کسانی که کار های خود را نه بر اساس فکر و اندیشه بلکه بر مبنای احساسات و هیجانات زود گذر انجام می دهند ضرر های زیادی برای ما به همراه دارد. این افراد با دادن مشورت های غلط و نادرست به دوستان خود زمینه های انحراف و لغزش آنان را سر فراهم می آورند.

۳) دو مورد از کارهایی را بیان کنید که برای میانه روی در دوستی هایمان باید انجام دهیم.

پاسخ: ۱) پرهیز از گفتن تمامی اسرار به دوست ۲) نداشتن توقع بیجا از دوست

۴) با توجه به آیات 28 و 29 سوره فرقان، حال و روز کسانی را که در دنیا، دوستان خوبی انتخاب نکرده اند، بیان کنید.

پاسخ: و روزی که ظالم دو دست خویش را با دندان می گزد و می گوید ای کاش با پیامبر و دین او همراه می شدم وای بر من کاش فلان شخص را به عنوان دوست خود انتخاب نمی کردم، او مرا از یاد خدا گمراه کرد پس از آنکه آن یاد خدا به من رسیده بود.

۵) هم نشین بد در روایات به چه چیزهایی تشبیه شده است؟

پاسخ: این دوستان به شمشیری زهر آلود تشبیه شده اند که اگر چه ظاهرشان براق و زیبا است اما اثری خطرناک دارند.

جواب پیشنهاد صفحه 93 درس هشتم پیام های آسمانی نهم

در اشعار و ضرب المثل های ما مطالب فراوانی درباره دوست هست. چند نمونه از آنها را پیدا کنید و در کلاس بخوانید.

پاسخ: ضرب المثل در مورد دوست : ۱) با دوستان بساز و بر دشمنان بتاز
۲) با دوستان مروت، با دشمنان مدارا
۳) هرچه از دوست می رسد، نیکوست
۴) با دوست چو بد کنی، شود دشمن تو
۵) به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست.

شعر در مورد دوست :

چشمی دارم همه پر از صورت دوست
با دیده مرا خوش ست چون دوست در اوست
از دیده دوست فرق کردن نه نکوست
یا دوست به جای دیده یا دیده خود اوست
مولانا

از بس که مهر دوست به دل جا گرفته است
جایی برای کینه دشمن نمانده است
اظهری کرمانی

ای دوست قبولم کن و جانم بستان
مستــم کـــن وز هر دو جهانم بستان
بـا هـــر چـــه دلم قرار گیـــرد بــی تـــو
آتش بــه مـــن انـــدر زن و آنـــم بستـان…
مولوی

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های درس ششم پیام نهم

توجه: شما دانش آموزان عزیز پایه نهم متوسطه اول می توانید برای دسترسی بهتر و سریع تر به جواب فعالیت های کتاب پیام های آسمان نهم ، در انتهای جواب فعالیت درس مورد نظر خود، عبارت « ماگرتا » را نیز به همراه آن در گوگل جستجو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله جواب فعالیت های درس ۸ هشتم همدلی و همراهی کتاب پیام های آسمانی نهم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. سوالات خود را در بخش نظرات بیان کنید. 🤗

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =