مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

جواب فعالیت صفحه ۶۸ درس هفتم دفاعی نهم

پاسخ و حل تحقیق درباره مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی و دلیل استقبال مردم در شهرهای مختلف از این مراسم درس 7 هفتم آمادگی دفاعی نهم صفحه 68

جواب فعالیت صفحه ۶۸ درس هفتم آمادگی دفاعی نهم ؛ در این مقاله پاسخ و جواب سوال فعالیت صفحه 68 درس 7 هفتم سرباز اسلام سردار دل ها کتاب آمادگی دفاعی نهم متوسطه اول را قرار داده ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های درس ششم دفاعی نهم

جواب فعالیت صفحه ۶۸ درس هفتم دفاعی نهم
جواب فعالیت صفحه ۶۸ درس هفتم دفاعی نهم

پاسخ فعالیت صفحه 68 درس هفتم دفاعی نهم

درباره مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی تحقیق کنید و گزارش آن را در کلاس ارائه دهید و به این پرسش پاسخ دهید که دلیل استقبال مردم در شهرهای مختلف از این مراسم چه بود؟

پاسخ: خلاصه ای از زندگینامه شهید حاج قاسم سلیمانی : قاسم سلیمانی فرزند حسن، در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۳۴۴ در شهرستان رابر از توابع استان کرمان از طایفه عشایری سلیمانی به دنیا آمد. وی در سن ۱۸ سالگی در شرکت اداره آب کرمان استخدام شد. در جریان وقایع انقلاب اسلامی ایران با یکی از روحانیون مشهدی به نام رضا کامیاب آشنا شد و او را با جریانات انقلاب آشنا کرد. به گفته برادرش او یکی از سازمان دهندگان اصلی راهپیمایی ها و اعتصابات کرمان در دوران انقلاب بود. شهید حاج قاسم سلیمانی یک پسر و یک دختر دارد.

سردار سلیمانی بامداد روز جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در حمله پهپادی آمریکا به فرودگاه بغداد ترور شد و به شهادت رسید. ابومهدی المهندس یکی از فرماندهان گروه شبه نظامی عراق به همراه ۱۰ تن دیگر در این حمله شهید شدند. وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است که دستور حمله هوایی توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور و فرمانده کل نیروهای آمریکایی صادر شده است.

مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی : در ۱۴ دی ۱۳۹۸، اجساد قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و سایر کشته شدگان عملیات آذرخش کبود در بغداد و کاظمین تشییع شد و مردم عراق در این مراسم حضور یافتند. در ۱۵ دی ۱۳۹۸، اجساد قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و سایر کشته شدگان ایرانی عملیات آذرخش کبود در شهرهای اهواز و مشهد تشییع شد. در این مراسم جمعیت چند صد هزار نفری شرکت کردند. به گزارش نیویورک تایمز جمعیت تشییع کنندگان در این دو شهر میلیون‌ها نفر بود که «خواستار انتقام از ایالات متحده» بودند.

در ۱۶ دی ۱۳۹۸، اجساد قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و سایر کشته شدگان ایرانی عملیات آذرخش کبود در شهرهای تهران و قم تشییع شد. مراسم نماز میت به امامت سیدعلی خامنه‌ای در دانشگاه تهران برگزار شد. آقای خامنه‌ای بر پیکر سلیمانی و سایر کشته شدگان عملیات آذرخش کبود نماز خواند. در جریان برگزاری مراسم تشییع در تهران، ۶۲ نفر مصدوم شدند. مراسم خاکسپاری قاسم سلیمانی صبح روز سه‌شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۸ در کرمان آغاز شد. در نهایت شامگاه سه‌شنبه پیکر قاسم سلیمانی وارد گلزار شهدای کرمان شد و در بامداد ۱۸ دی ۱۳۹۸ دفن شد.

دلیل استقبال مردم در شهرهای مختلف از این مراسم : چون سردار سلیمانی الگوی مقاومت، صبر، ادب و استقامت، محبوب دلها، مؤمن و متقی و خداترس و حامی مردم و فقیهی وارسته بود، مؤمن بود و همه مردم این را می فهمیدند.
همه در هر شهری می خواستند ارادت و اخلاص خود را به ایشان نشان دهند. همواره با خدمت خالصانه در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشت و بدون هیچ چشم داشتی به میهن خدمت کرد. او ولایتمدار بود، برای دفاع از وطن حد و مرزی نمی شناخت، ثروتمند نبود و در یک کلام در راه علی بود. وی در سال های اخیر برای دفاع از میهن خود تا پای جان با داعش جنگید و در داخل کشور نیز با وقوع سیل در چند استان کشور به یاری آنان شتافت و بسیار خالصانه و ساده زیست و در راه وطن فداکاری کرد.

همچنین بخوانید: پاسخ فعالیت های درس 5 پنجم آمادگی دفاعی نهم

توجه کنید: شما دانش آموزان عزیز پایه نهم متوسطه اول می توانید برای دسترسی بهتر و سریع تر به جواب سوالات فعالیت های کتاب آمادگی دفاعی نهم ، در انتهای جواب فعالیت درس مورد نظر خود، عبارت « ماگرتا » را نیز به همراه آن در گوگل جستجو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله جواب فعالیت صفحه 68 درس 7 هفتم سرباز اسلام سردار دل ها کتاب آمادگی دفاعی نهم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. سوالات خود را در بخش نظرات بیان کنید. 😊

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫6 دیدگاه ها

  1. ما #شهید_سلیمانی را با عنوان یک شهید والا مقام میشناسیم. باعث افتخار کشورمان است که سپهبد شهید،سردار حاج قاسم سلیمانی را شهید سلیمانی بنامیم،نه سلیمانی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =