سبک زندگی

جواب فعالیت های درس ۱۳ مطالعات هشتم ☄️ غزنویان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان

پاسخ سوال های صفحه ۸۲ و ۸۳ مطالعات اجتماعی پایه هشتم ، جواب فعالیت های درس 13 غزنویان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان فصل هفتم مطالعات پایه ۸ ام

پاسخ فعالیت های درس ۱۳ مطالعات هشتم: در این نوشتار به جواب فعالیت های درس سیزدهم 13 مطالعات اجتماعی پایه هشتم در صفحات ۸۲ و ۸۳ مربوط به درس سیزدهم غزنویان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان در بخش آموزش و پرورش ماگرتا پرداخته ایم.

همچنین بخوانید : جواب فعالیت های درس ۱۲ مطالعات هشتم

گام به گام درس ۱۳ مطالعات هشتم
گام به گام درس ۱۳ مطالعات هشتم

پاسخ فعالیت درس ۱۳ مطالعات هشتم

در جواب فعالیت درس 13 مطالعات اجتماعی هشتم داریم :

جواب فعالیت صفحه ۸۲ مطالعات اجتماعی هشتم

۱- چرا در بین سه سلسله ترک تبار، سلجوقیان اهمیت بیشتری در تاریخ ایران داشتند؟

آنها از وزرای ایرانی برای اداره قلمرو وسیع خود استفاده می کردند و به دلیل مدیریت آنها از شرایط اقتصادی و فرهنگی بهتری برخوردار بودند. در عین حال این دوره به دوران وزیران بزرگ نیز معروف است. زبان فارسی در این دوره رواج یافت.

بیشتر پادشاهان سلجوقی برای گسترش فرهنگ و تمدن ایرانی و زبان فارسی و تشویق شاعران و نویسندگان فارسی زبان و گسترش فرهنگ و دانش تلاش فراوانی کردند.

۲- به طور گروهی و با همفکری یکدیگر کاربرگه شماره (٨) غزنویان و سلجوقیان را در کلاس کامل کنید.

برای دیدن پاسخ کاربرگ شماره ۸ روی دکمه مربوطه زیر کلیک کنید یا بزنید.

۳- چرا گردشگرانی که به ترکیه می‌روند، در این کشور آثار و بناهایی از دورهٔ سلجوقیان مشاهده می‌کنند؟

زیرا ترکیه که جزئی از امپراتوری روم شرقی بود و در جنگ ملازگرد به تصرف سلجوقیان ایران درآمد و بناهایی مانند بناهای ایرانی ساخته شد.

جواب فعالیت صفحه ۸۳ مطالعات هشتم

۴- به دانشنامهٔ شبکه رشد (شبکهٔ اینترنتی ملی مدارس) مراجعه کرده و روی یکی از این سه عنوان جانمایی شده در وبگاه (سایت)، تلیک (کلیک) کنید، مطالبی را جمع آوری کنید و در کلاس بخوانید «سیرتاریخی جنگ‌های صلیبی» «جنگ‌های صلیبی» «دستاورد جنگ‌های صلیبی»

جنگ‌های صلیبی مجموعه‌ای از جنگ‌های مذهبی است که به دعوت پاپ توسط پادشاهان و اشراف اروپایی که داوطلبانه برای بازپس‌گیری سرزمین مقدس از مسلمانان به راه افتادند. . شامل ۸ جنگ از سال ۱۰۹۶ تا ۱۲۹۱ میلادی است که این جنگ در مجموع حدود ۲۰۰ سال به طول انجامید.

دستاوردهای جنگ های صلیبی: اروپاییان در طول جنگ های صلیبی با تمدن پر رونق اسلامی آشنا شدند و علاوه بر غنایم مادی، گنجینه های معنوی گرانبهایی از فرهنگ اسلامی را به همراه آوردند.

شکوفایی تجارت خارجی – نوگرایی در اندیشه غربی به دلیل آشنایی با اندیشمندان و فیلسوفان مسلمان. تکامل علوم فرهنگی، پزشکی – شکوفایی اقتصادی اروپاییان و محیط مساعدی برای رنسانس فراهم شد.

۵- به طور گروهی متن را بخوانید و علل اقتصادی و سیاسی جنگ‌های صلیبی را فهرست و در کلاس به طور مختصر بیان کنید.

‌توهین و بد رفتاری ترکان‌ سلجوقی با ساکنان ‌مسیحی‌ بیت المقدس زمینه ‌ساز شروع‌ جنگ‌ شد، مهمترین ‌عامل ‌سیاسی ‌را باید ضعف ‌و انحطاط یا مورد تهدید قرار گرفتن ‌امپراتوری ‌روم‌ شرقی‌ (بیزانس‌) دانست‌.

مردم اروپای غربی در اواخر قرن پنجم / یازدهم گرفتار خشکسالی، قحطی، بیماری‌های عفونی و غیره بودند. در چنین شرایطی، مردم فرانسه پاپ و کلیسا را ​​به «شرکت» در جنگ مقدس دعوت می کنند به امید وعده زندگی بهتر، رهایی از فقر و بردگی و کسب ثروت و همچنین زیارت سرزمین موعود در فلسطین ماجراجویی پاسخ داده شد.

مطلب پیشنهادی : جواب فعالیت های درس ۱۱ مطالعات هشتم

⭐️ در پایان جواب فعالیت های درس ۱۳ مطالعات هشتم غزنویان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان در صفحات ۸۲ و ۸۳ به انتها رسیدیم، اگر سوال یا مشکلی دارید از قسمت دیدگاه با ما یا سایر دانش آموزان بحث و گفتگو کنید و نظرات خود را بگذارید. تمام سوالات را کامل و صحیح پاسخ دادیم. میتوانید آن ها را هم خلاصه بنویسید. برای بهتر پیدا کردن ما در آخر عبارت جستجو شده خود در گوگل کلمه ماگرتا را بنویسید.😎🌹

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫7 دیدگاه ها

  1. فوق العاده و بسیار مفید بود، تشکر و سپاس بیکران از صاحب سایت و کسانی که در بهبود بخشیدن به سایت ماگرتا همواره در تلـاش هستند! ❤

    1. ببر خفته🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 گفت:

      ممنون خیلی زحمت کشیدید مچکرم ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هفت =