سبک زندگی

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه رژیمی به صورت حرفه ای

چگونه یک کوکو کدو سبز رژیمی خوشمزه مجلسی درست کنیم؟

طرز تهیه کوکو کدو سبز : یکی دیگر از انواع کوکو‌های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی، کوکوی کدو سبز است. این کوکو به دلیل سبک‌بودن و کالری بسیار کمی که دارد، می‌تواند به عنوان یک میان وعده استفاده شود. همچنین در صورت تمایل برای میل‌کردن یک شام سبک و داشتن خوابی راحت، می‌توانید این کوکوی بسیار لذید را تهیه کنید و به همراه عزیزانتان میل کنید.

 از این کوکو همانطور که در قسمت بالا به آن اشاره کردیم، می‌توان از آن به عنوان غذای رژیمی نیز استفاده کرد. زیرا کالری بسیار کمی دارد و  همچنین از خاصیت بسیار زیادی برخوردار است و می‌تواند به کاهش وزن شما، بسیار کمک کند. به همین دلیل در ادامه این بخش از طرز تهیه ماگرتا طرز تهیه این کوکو را بیان خواهیم کرد.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی



طرز تهیه کوکو کدو سبز رژیمی
طرز تهیه کوکو کدو سبز رژیمی

مواد لازم جهت تهیه کوکوی کدو سبز

  • سه عدد کدو سبز
  • یک قاشق آرد گندم
  • مقداری کم آویشن
  • سه عدد پیازچه
  • سه عدد تخم مرغ
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • به میزان لازم زردچوبه و روغن
  • به مقدار لازم قارچ (در صورت تمایل)

همچنین بخوانید : آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ساده

شیوه درست کردن کوکوی کدو سبز لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه کوکو کدو سبز در فر

مرحله اول
کدو‌ها را به خوبی بشورید و آنها را با یک دستمال خشک کنید و یا در آبکش قرار دهید تا خشک شوند. سپس بدون اینکه پوست کدو‌ها را بگیرید آنها را با قسمت متوسط رنده، رنده کنید.
بعد از رنده زدن کدو‌ها،آنهارا در یک آبکش مناسب بریزید و به میزان لازم و دلخواه به آن نمک بزنید.

مرحله دوم
به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید کدو‌ها استراحت کنند و آب آنها کاملا گرفته شود.
حالا سراغ بقیه مواد کوکو بروید. اول از پیازچه ها شروع کنید. آن‌ها را به خوب شست و شو دهید و بعد با یک چاقوی تیز، به صورت نگینی و ریز شروع به خرد کردن آن‌ها کنید.

مرحله سوم
در این مرحله، کدوهای رنده شده را با دست محکم فشار بدهید تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود. سپس و بعد از آن در ظرفی جدا کدو‌ها را با پیازچه‌های خرد شده قبلی مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مواد با یکدیگر کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم
حالا برای اینکه مطمئن شوید، تک تک تخم‌مرغ‌ها سالم هستند و خراب نیستند، آن‌ها را یکی یکی در یک پیاله و یا ظرف مناسب دیگر بشکنید و اگر سالم بودند آن‌ها را در کاسه یا ظرفی بزرگتر بریزید.
حالا نوبت آرد است که به تخم مرغ‌ها اضافه شوند. برای این‌که آرد گلوله گلوله نشود، آن را کم کم و آرام آرام به تخم مرغ اضافه کنید.
هر بار که مقداری آرد داخل تخم مرغ‌ها می‌ریزید سریع با چنگال شروع به هم زدن کنید که باهم یکدست شوند و گلوله گلوله نشوند.



مرحله پنجم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را به مقداری که خودتان لازم می‌دانید و به آن تمایل دارید به مخلوط آرد و تخم مرغی که از قبل آماده کرده‌اید بزنید‌.
حالا مواد را خوب با هم بزنید و به مخلوط کدو و پیازچه اضافه کنید و آن‌ها را نیز باهم خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه

مرحله ششم
بعد از اینکه مواد یا مایه کوکو را آماده کردید. یک ماهیتابه را روی حرار قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود و به دمای بالایی برسد. اینکه روغن داغ باشد باعث می‌شود تا کوکو‌ها از هم جدا نشوند و وا نروند. حالا یک قاشق سر پر از مایه کوکو بردارید و داخل روغن بریزید. بعد از آن سریع به کمک قاشق مایع کوکو را که داخل روغن ریختید، شکل دهید و اطراف آن را مرتب کنید و بقیه مواد را نیز به همین شکل داخل روغن بریزید.

مرحله هفتم
بعد از اینکه یک طرف کوکو‌ها سرخ شد، آن‌ها را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به رنگ زیبای طلایی دربیاید که در آن صورت ظاهر خیلی خیلی اشتها آوری را خواهد داشت.
البته اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید تمام مواد را به یکباره داخل تابه بریزید و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و بعد دانه دانه آن‌ها را بر‌گردانید.

مرحله هشتم
بعد از اینکه که کوکو‌ها سرخ شد، آن‌ها را در یک ظرف زیبا قرار دهید و با استفاده از گوجه، خیار‌شور و دیگر مخلفاتی که علاقه دارید به همراه کوکو میل کنید،

 اضافه کردن قارچ به کوکو کدو سبزی

اگر شما علاقه دارید که به کوکو کدو سبز خود، قارچ اضافه کنید، می‌توانید در ابتدا قارچ‌ها را به خوبی بشویید و سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. سپس کمی سرخشان کنید و اجازه دهید تا آب کوکو‌ها گرفته شود و  در آخر آن‌ها را به مایع کوکو اضافه کنید.



همچنین بخوانید : طرز تهیه فلافل خانگی با نخود

کوکو کدو سبزی خودتان را بپزید

کوکو کدو سبزی خوراکی خوشمزه و لذیذ برای وعده‌های ناهار و شام است که شما می‌توانید به راحتی و با استفاده دستور پخت این مقاله سایت ماگرتا، آن را بپزید و میل کنید. پس از آن غافل نشوید و حتما در دستور پخت‌ خودتان قرار دهید. در قسمت نظرات سایت ماگرتا سوالات خودتان را از ما بپرسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.