سبک زندگی

طرز تهیه شله زرد برای دو تا ۴ نفر ساده با تزیین مجلسی

روش دستور پخت شله زرد فوری در خانه بسیار خوشمزه و خوش طعم مرحله به مرحله به روش نذری

طرز تهیه شله زرد برای دو تا ۴ نفر ؛ شله زرد یک دسر بسیار محبوب در غذاهای ایرانی است. معمولاً به عنوان دسر یا عصرانه سرو می شود، اما اگر غذاهای شیرین دوست دارید، می توانید آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید.

شله زرد دارای ارزش غذایی بالایی است و به دلیل داشتن زعفران می تواند تقویت کننده خلق و خو و انرژی باشد. برنج همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و فیبرها است. در دستور پخت ماگرتا همه چیزهایی است که باید در مورد شله زرد را بدانید گفته ایم پس با ما همراه باشید.

مطلب پیشنهادی : طرز تهیه شیرینی کرم دار

طرز تهیه شله زرد برای دو نفر

مواد لازم برای تهیه شله زرد دو تا چهار نفره

  • ۱ فنجان برنج
  • ۶ لیوان آب
  • شکر ۲ لیوان
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱/۲ فنجان گلاب
  • زعفران آسیاب شده ۱/۴ پیمانه
  • ۱/۴ فنجان خلال بادام اختیاری
  • ۱/۴ قاشق چایخوری هل پودر شده اختیاری
  • برای چاشنی و تزیین
  • دارچین پودر شده
  • خلال بادام و پسته
مواد لازم برای شله زرد

طرز تهیه پیشنهادی : طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

طرز تهیه شله زرد به سبک نذری

دستور العمل خلاصه برای تهیه شله زرد:

  1. اجازه دهید برنج نپخته چند ساعت در آب خیس بخورد. سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بپزد تا نرم شود.
  2. شکر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  3. زعفران آسیاب شده و کره را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. مرتب هم بزنید تا قسمت های زیرین نسوزند. در صورت تمایل می توانید هل را در این مرحله اضافه کنید.
  4. در این زمان اگر غذا خیلی غلیظ است می توانید آب اضافه کنید یا اگر آب اضافی دارد می توانید اجازه دهید آب اضافی آن بخار شود.
  5. وقتی ضخامت آن به دلخواه رسید، گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. در این زمان می توانید خلال بادام خیس خورده را نیز اضافه کنید.
  6. از روی حرارت بردارید در ظرف سرو بریزید و با دارچین و خلال پسته و بادام تزئین کنید.

دستور العمل مرحله به مرحله برای تهیه شله زرد همراه با تصویر :

برای تهیه شله زرد باید اجازه دهید برنج نپخته چند ساعت در آب خیس بخورد. سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بپزد تا نرم شود. این می تواند حدود یک ساعت طول بکشد. اگر آب کاملا تبخیر شد، می توانید آب اضافه کنید. سپس شکر را اضافه کنید.

مرحله اول تهیه شله زرد ایرانی

برنج قبل از افزودن شکر باید لطیف شود.
زعفران آسیاب شده و کره را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. مرتب هم بزنید تا قسمت های زیرین نسوزند.

در این زمان اگر غذا خیلی غلیظ است می توانید آب اضافه کنید یا اگر خیلی آبکی بود اجازه دهید آب اضافی بخار شود.

وقتی ضخامت آن به دلخواه رسید، گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید.

طرز تهیه شله زرد مرحله به مرحله

کره و گلاب را اضافه کنید. در این مرحله می توانید خلال بادام و هل پودر شده اضافه کنید.
غذای شما آماده است! می توانید آن را با پودر دارچین، گلبرگ های گل رز و برش های خلال بادام و پسته تزیین کنید.

عکس استوری شله زرد

نکات مهم طلایی برای تهیه شله زرد

  • شله زرد را می توانید هم سرد و هم گرم سرو کنید.
  • اگر به جای برنج شکسته از غلات کامل استفاده می‌کنید، برای تبدیل شدن به برنج به آب بیشتری نیاز دارد.
  • قبل از افزودن شکر مطمئن شوید که برنج کاملاً پخته شده است، زیرا شکر می تواند روند پخت را کُند کند.
  • می توانید داخل شله زرد خلال بادام داشته باشید. برای این کار می توانید همزمان با افزودن گلاب، برش های بادام خیس شده را اضافه کنید.
  • هل نیز یک انتخاب اختیاری است. همزمان با اضافه کردن زعفران می توانید هل پودر شده را اضافه کنید.

طرز تهیه پیشنهادی : طرز تهیه گوش فیل نازک مرحله به مرحله به سبک قنادی

امیدواریم مقاله آموزش طرز تهیه شله زرد برای دو نفر تا ۴ نفر برای شما مفید واقع شده باشد. اگر شما هم تجربه طبخ این غذا را داشته و نکات و ترفندهای خوشمزه تر شدن آن را می دانید، حتماً از طریق بخش دیدگاه این نکات را ذکر کنید تا مورد استفاده سایر آشپزهای عزیز نیز قرار بگیرد.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 17 =