مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه شیرینی کرم دار ◀️ پیراشکی کرم دار خانگی خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه بازاری

طرز تهیه شیرینی کرم دار : شیرینی کرم‌دار، یکی از انواع شیرینی‌های لذیذ و خوشمزه‌ای است که در سرتاسر جهان پخت می‌شود. این نوع شیرینی علاوه بر مزه‌ی بسیار خوب و دلنشین، در زمان بسیار کمی هم درست می‌شود. از این شیرینی می‌توانید در مهمانی‌ها، تولد‌ها، ‌دورهمی‌ها و ماه رمضان استفاده کنید.در این مقاله سایت ماگرتا سعی داریم که دو طرز تهیه‌ی این نوع شیرینی را با بهترین کیفیت و ساده ترین روش به شما آموزش دهیم.پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

طرز تهیه شیرینی کرم دار
طرز تهیه شیرینی کرم دار

مواد لازم برای پیراشکی کرم دار

  • آب ولرم : یک لیوان
  • شکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه خشک فوری : ۱ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • کره : ۷۰ گرم
  • وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد : حدوداً ۴ لیوان (شاید کمی بیشتر نیاز باشد)

طرز تهیه گوش فیل نازک مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی کرم دار (پیراشکی کرم دار)

مرحله اول
 ابتدا یک قاشق شکر را در لیوان آبی که از قبل تهیه کرده‌اید بریزید و سپس خمیر مایه خشک فوری را به محلول اضافه کنید و در حد مرطوب شدن هم بزنید، روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا محلول‌تان به عمل بیاید.

مرحله دوم
 ۷۰ گرم کره‌ی ذوب شده، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۲عدد تخم مرغ کامل، نمک و وانیل تهیه شده را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس خمیر مایه‌ی به عمل آمده را در آن بریزید.

مرحله سوم
مهمترین قسمت درست کردن این شیرینی، قسمت اضافه کردن آرد است که باید به مقدار لازم اضافه شود و این مقدار لازم برای هرکسی متفاوت است. اما بر حسب مواد این شیرینی ۴ لیوان مناسب است.

نکته : خمیر را تا جایی باید اضافه کنید که در عین‌حال که به دست ‌نچسبد و خمیری نرم و لطیف هم باشد.

مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر آماده شده را به مدت ده دقیقه با دست ورز دهید.سپس در ظرفی گذاشته و به چهار قسمت برش داده و سر ظرف را پوشانده و درمکان گرمی قرار دهید و مهلت دهید تا ۲ ساعت در مکان گرم استراحت کند.

مرحله پنجم
 بعد از ۲ ساعت، خمیر پف می‌کند و حجمش دو برابر می‌شود. سپس با دستانتان پف خمیر را بخوابانید.

مرحله ششم
 
در این قسمت، روی سطح کار خود آرد بپاشید و سپس خمیر را با وردنه به ضخامت ۱ سانت باز کنید.

مرحله هفتم 
با کاتر گرد ( در صورت نداشتن کاتر گرد، از لیوان هم می‌توانید استفاده کنید.) روی خمیر، قالب‌های گرد بزنید.

پس از اینکه خمیر را با قالب‌های گرد برش دادید، حتما آن را در سینی‌ که از قبل، کاغذ روغنی گذاشتید و‌ با آرد سطح آن را پوشاندید، قرار دهید. سپس روی خمیر را با پلاستیک فریزر و پارچه‌ای بپوشانید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کنار بگذارید و‌ اجازه دهید تا کاملاً پف کند.

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه و نرم به روش شیرینی پزی ها

طرز تهیه پیراشکی کرم دار
طرز تهیه پیراشکی کرم دار

مرحله هشتم 
خمیر‌ها را در ماهیتابه‌ای با روغن داغ و زیاد گذاشته و با حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته۱ : دقت داشته باشید که در حین سرخ شدن، مدام خمیر را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به صورت یکنواخت سرخ شود و پف کند.

نکته ۲ : مدت زمان سرخ شدن آن، میان ۵ تا ۱۰ دقیقه متغیر است.

مرحله نهم
پیراشکی‌های سرخ شده را در دستمال روغن گیر آشپزخانه بگذارید تا هم روغن سطح آن گرفته شود و هم خنک شوند.

بعد از این کارها خمیر شما آماده است و  اکنون به سراغ تهیه‌ی کرم آن بروید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادیها خوشمزه به سبک بازاری

مواد لازم برای تهیه شیرینی کرم زعفرانی

  • شیر : یک و نیم لیوان
  • نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذا خوری سر پر
  • وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
  • زعفران : به دلخواه
  • شکر : نصف لیوان

طرز تهیه پیراشکی کرم زعفرانی

مرحله اول
نصف شیر آماده شده را در ماهیتابه ریخته و ۳ قاشق غذاخوری نشاسته سر پر را با نصف دیگر شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه ‌کنید.

مرحله دوم
نصف لیوان شکر را در محلول ریخته و زمانی که داشت به غلظت فرنی می‌رسید، زعفران را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن وانیل را اضافه کنید.

نکته ۱ : می‌توانید زعفران را به اندازه‌ای اضافه کنید تا رنگ بگیرد.

نکته ۲ : می‌توانید اصلاً کرم پیراشکی را زعفرانی نکنید و آن را به صورت وانیلی درست کنید. برای تهیه‌ی کرم وانیلی تنها کافی است که زعفران را حذف کنید.

مرحله آخر
زمانی که کرم شما خنک شد، آن را در قیفی ریخته و نان‌هایی که کاملاً سرد شده را از وسط نصف کنید.(می‌توانید هم وسط نان را سوراخت کرده )و مواد کرم را بین دو‌نون قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مرحله به مرحله به سبک قنادی ها

طرز تهیه پیراشکی کرم شکلاتی

شکلات،کره و خامه صبحانه را در ظرفی بریزید و شیر جوشانده را هم به آن اضافه کنید. سپس موار را با یک لیسک به اندازه‌ای هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند.

نکته : اگر مواد شما یکدست نمی‌شود، می‌توانید آن را در مایکروفرگذاشته یا حرارت دهید تا یکدست شوند.

در آخر مواد را سلفون کشیده و تا زمانی که نان شما تهیه شود، در یخچال قرار دهید، سپس همانطور که پیش‌تر گفته‌ایم عمل کنید و کرم شکلاتی را مانند کرم زعفرانی یا وانیلی در نان قرار دهید.

طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده و به سبک قنادی ها

فوت و فن خوشمزه شدن پیراشکی کرم دار

  • به جای شیر، می‌توانید از آب هم در تهیه‌ی کرم پیراشکی استفاده کنید.
  • زمانی که جای رد قاشق روی کرم ماند و محو نشد، یعنی غلظتش کافی است و می‌توانید حرارت را خاموش کنید.
  • برای تزیین شیرینی، از شکلات تهیه شده، پودر پسته، پتی پور خورد شده و… می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه دونات خانگی ساده خوشمزه

پیراشکی خانگی و سالم خود را درست کنید

شیرینی کرم دار یا پیراشکی ها میان وعده و حتی صبحانه‌هایی محبوب و خوشمزه هستند که می‌توانید آن‌ها را همراه با نوشیدنی‌های مختلفی مثل چای، قهوه و انواع آب میوه ها میل کنید. در این مقاله ماگرتا، به دستور پخت و طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی پرداختیم و همچنین دستور تهیه آن با دو نوع کرم زعفرانی و شکلاتی را ارائه کردیم تا بتوانید از میل کردن آن‌ها در کنار خانواده‌تان لذت ببرید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + پنج =