مطلب پیشنهادی :
ad
+
اخبارعلمی

جواب تمرین صفحه ۳۶ فیزیک پایه دهم ریاضی

توضیح و تدریس تمرین های صفحه 36 فیزیک دهم رشته ریاضی و فیزیک

جواب تمرین صفحه ۳۶ فیزیک پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک از فصل ۲ ویژگی های فیزیکی مواد قسمت ۲-۳ فشار در شاره ها ؛ برای مشاهده گام به گام این بخش در ادامه با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

مطلب پیشنهادی : جواب پرسش صفحه ۳۴ فیزیک پایه دهم ریاضی

جواب صفحه ۳۶ فیزیک پایه دهم ریاضی

جواب تمرین ۲-۱ صفحه ۳۶ فیزیک پایه دهم ریاضی

شناگری در عمق ۵/۰ متری از سطح اب دریاچه‌ای شنا می‌کند. فشار در این عمق چقدر است؟ اگر مساحت پرده گوش را یک سانتی متر مربع (۱cm) فرض کنیم، بزرگی نیرویی که به پرده گوش این شناگر وارد می‌شود چند نیوتون است؟ فشار هوای محیط را ۱/۰۱×۱۰۵pa بگیرید.

جواب تمرین ۲-۲ صفحه ۳۶ فیزیک پایه دهم ریاضی

جسم مکعبی به طول ۲۰cm درون شاره‌ای غوطه ور و در حال تعادل است (شکل روبه رو). فشار در بالا و زیر جسم به ترتیب برابر ۱۰۰ و ۱۰۵ کیلو پاسکال است.
چگالی شاره چند کیلوگرم بر متر مکعب است؟ (راهنمایی: از رابطه ۲-۲ استفاده کنید.)

شکل تمرین ۲-۲ صفحه ۳۶ فیزیک پایه دهم ریاضی

اختلاف فشار در بالا و پایین جسم برابر است با ΔP=ρgΔh

که در آن Δh برابر طول ضلع مکعب، یعنی ۲۰cm است. به این ترتیب داریم:

⭕️ تذکر: دانش‌آموز عزیز، لطفاً توجه کنید که مطالب درسی در این وب‌سایت صرفاً به منظور کمک و آموزش قرار داده شده‌اند و نباید از آن ها به‌طور نادرست استفاده کنید. لذا، پیش از مشاهده پاسخ‌ها، لطفاً یکبار دیگر خودتان به سوالات پاسخ دهید و در صورت بروز مشکلات، از این پاسخ‌ها کمک بگیرید.

همچنین بخوانید : جواب فعالیت صفحه ۳۲ فیزیک پایه دهم ریاضی

✅ به پایان جواب تمرین صفحه 36 فیزیک ۱ پایه دهم ریاضی رسیدیم، جهت مشاهده گام به گام سایر کتاب های درسی‌تان کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو فرمایید. همچنین اگر سوالی داشتید حتما آن را از بخش دیدگاه بپرسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 12 =