ادبیاتفرهنگ و هنر

جواب درک و دریافت روان خوانی آذرباد صفحه ۱۵۶ فارسی یازدهم

پاسخ سوال های درک و دریافت روان خوانی آذرباد صفحه 156 کتاب ادبیات فارسی پایه یازدهم متوسطه دوم

جواب درک و دریافت روان خوانی آذرباد صفحه ۱۵۶ فارسی یازدهم ؛ در این نوشته با جواب و پاسخ سوالات درک و دریافت صفحه 156 روان خوانی آذرباد کتاب ادبیات فارسی یازدهم متوسطه دوم رشته های تجربی و ریاضی و انسانی و فنی حرفه ای آشنا می شوید. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: معنی حکایت تجسم عشق فارسی یازدهم

جواب درک و دریافت روان خوانی آذرباد صفحه ۱۵۶ فارسی یازدهم
پاسخ درک و دریافت روان خوانی آذرباد صفحه ۱۵۶ فارسی یازدهم

جواب سوالات درک و دریافت صفحه 156 روان خوانی آذرباد فارسی یازدهم

سوال ۱) این متن داستانی را از نظر زاویهٔ دید بررسی کنید.

پاسخ: همانطور که می دانید زاویه دید یا روایت داستان دو گونه است: راوی «اول شخص» و راوی «سوم شخص یا دانای کل». این متن داستانی از روایت سوم شخص استفاده می کند. یعنی نویسنده خارج از داستان و ماجرای آن است و جزو شخصیت های داستان نیست، بلکه انگار در بالایی ایستاده و آنچه را که متوجه شده به ما گزارش می دهد.

سوال ۲) کدام خصلت‌های درونی، عامل مهم در رشد و پیشرفت آذرباد بود؟

پاسخ: شجاعت و جسارت – نوجویی – عشق به زندگی متفاوت – امیدواری – متفکّر و اندیشمند بودن – اعتقاد به عظمت روح و اندیشه – کنجکاوی – رسیدن به تکامل – برتری جویی – عدم محدودیت پذیری – حسّ آموختن و یاد گیری.

همچنین بخوانید: معنی گنج حکمت کاردانی فارسی یازدهم

توجه: شما دانش آموزان عزیز و کوشا می توانید برای دسترسی سریع تر و بهتر به مطالب کمک درسی کتاب فارسی پایه یازدهم متوسطه دوم ، کلمه و عبارت « ماگرتا » را به همراه مطلب مورد نظر خود جستجو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ سوالات درک و دریافت روان خوانی آذرباد صفحه ۱۵۶ کتاب فارسی یازدهم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. نظرات خود را در بخش دیدگاه به اشتراک بگذارید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − یک =