سبک زندگی

جواب تدبر در قرآن و اندیشه و تحقیق درس دوم دینی یازدهم

گام به گام پاسخ نامه و حل پرسش های تدبر در قران و اندیشه و تحقیق صفحه 23 و 32 درس 2 دوم دینی یازدهم رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک

جواب تدبر در قرآن و اندیشه و تحقیق درس دوم دینی یازدهم ؛ در این نوشته به پاسخ و جواب سوال های تدبر در قرآن صفحه ۲۳ و اندیشه و تحقیق صفحه ۳۲ درس ۲ دوم تداوم هدایت کتاب دین و زندگی پایه یازدهم تجربی و ریاضی متوسطه دوم پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های درس اول دینی یازدهم

جواب تدبر در قرآن و اندیشه و تحقیق درس دوم دینی یازدهم
جواب تدبر در قرآن و اندیشه و تحقیق درس دوم دینی یازدهم

جواب تدبر در قرآن صفحه 23 درس دوم دین و زندگی یازدهم

به ترجمه آیات توجه کنید:

۱- «خداوند از دین همان را برایتان بیان کرد که نوح را بدان سفارش نمود. و آنچه را ما به تو وحى کردیم و به ابراهیم و موسى و عیسى توصیه نمودیم، این بود که دین را به پا دارید، و در آن تفرقه نکنید.»

۲- «قطعاً دین نزد خداوند، اسلام است و اهل کتاب در آن، راه مخالفت نپیمودند مگر پس از آنکه به حقانیّت آن آگاه شدند، آن هم به دلیل رشک و حسدی که میان آنان وجود داشت.»

۳- «[این دین] آیین پدرتان ابراهیم است و او شما را از پیش مسلمان نامید.»

۴- «ابراهیم نه یهودى بود و نه مسیحى؛ بلکه یکتاپرست (حق گرا) و مسلمان بود.»

اکنون به این سؤالات پاسخ دهید:

الف) خداوند از پیامبران می‌خواهد تا در چه چیز تفرقه نکنند؟

پاسخ: خداوند از پیامبران می خواهد در تبلیغ دین وحدت داشته و تفرقه نداشته باشند.

ب) دین مورد قبول نزد خداوند کدام است؟

پاسخ: دین اسلام

ج) اهل کتاب (یهودیان و مسیحیان) با چه چیزی مخالفت کردند؟ علت مخالفت آنها چه بود؟

پاسخ: درباره حقانیت دین اسلام اختلاف داشتند. به دلیل حس حسادتی که در آنها بود و حقانیت دین اسلام را مغایر منافع خود می دانستند، پس با آن مخالفت کردند.

د) حضرت ابراهیم چه آیینی داشت؟

پاسخ: دین حنیف و حق گرا که همان دین پاکی و اسلام است.

ه) مسیحیان و یهودیان او را پیرو چه آیینی می دانستند؟

پاسخ: مسیحیان او را پیرو آیین مسیحی و یهودیان او را پیرو آیین یهودی می دانستند.

جواب سوالات اندیشه و تحقیق صفحه 32 درس دوم دینی یازدهم

به نظر شما آیا این امکان وجود داشت که خداوند برنامه سعادت بشر را یک بار برای همیشه در زمان حضرت آدم برای مردم بفرستد؟ چرا؟

پاسخ: خیر، زیرا سطح درک و آگاهی انسان های عصر حضرت آدم برای دریافت برنامه کامل زندگی کافی نبود و در این صورت به دلیل عدم آمادگی مردم از جهت بلوغ فکری و عدم فهم دین، دین رها شده و در طی زمان نیز دین دچار تحریف می شد و و زمینه های انحراف در آن پدید م آمد و انسان های سایر عصور (عصرهای دیگر)، برنامه هدایت کلی و بدون تحریف دین را دریافت نمی کردند. و آنها از داشتن دین صحیح و شناخت خداوند و زندگی سالم محروم می‌ماندند.

توجه: شما دانش آموزان عزیز پایه یازدهم متوسطه دوم اگر می خواهید به راحتی به تمام مطالب آموزشی کتاب دین و زندگی (2) رشته ریاضی و تجربی پایه یازدهم دسترسی داشته باشید، تنها کافیه جواب درس مورد نظرتان را به همراه عبارت « ماگرتا » در گوگل جست و جو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله جواب تدبر در قرآن و اندیشه و تحقیق درس 2 دوم تداوم هدایت کتاب دینی یازدهم تجربی و ریاضی متوسطه دوم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. سوالات خود را در بخش نظرات بیان کنید. 🤗

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =