سبک زندگی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و خوشرنگ + فوت و فن ثابت ماندن رنگ

دستور پخت و خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز به همراه فوت و فن های خوشمزه شدن ترشی کلم قرمز مجلسی

ترشی کلم قرمز، یکی از انواع ترشی‌های بسیار خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این ترشی را می‌توانید در تمام فصول سال تهیه کنید و میل نمایید.

از این ترشی علاوه بر اینکه می‌توان به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف میل کرد، می توان از رنگ و ظاهر زیبای آن برای تزئین غذاهای مختلف نیز استفاده کرد و جلوه جذاب و لذت بخشی را برای غذاهایتان ایجاد کنید.

در ادامه مطالب با طرز تهیه ماگرتا همراه باشید تا مواد لازم برای تهیه این ترشی ماگرتا دلچسب و نیز طرز تهیه آن را به ساده ترین روش به شما همراهان همیشگی ما، آموزش دهیم.



طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز

ارزش غذای هر وعده ترشی کلم قرمز

انرژی : هر شیشه کلم قرمز، حاوی بیست و دو کالری انرژی می‌باشد.

کربوهیدرات : با مصرف هر شیشه کلم قرمز، چهار و شش دهم گرم کربوهیدرات دریافت می‌کنید.

پروتئین : هر شیشه کلم قرمز شامل نیم گرم پروتئین است.

سدیم : میزان سدیم هر شیشه کلم قرمز سیصد و نود و شش گرم می‌باشد.



پتاسیم : هر شیشه کلم قرمز دارای هشتاد و دو میلی‌گرم پتاسیم است.

فیبر: ۱ گرم : فیبر موجود در هر شیشه کلم قرمز یک گرم می‌باشد.

کلسیم: ۱۸ گرم : هر شیشه کلم قرمز دارای هجده گرم کلسیم است.

مواد لازم جهت تهیه ترشی کلم قرمز برای ۱ شیشه

  • سیصد و بیست و پنج گرم کلم بنفش خرد شده
  • سه چهارم لیوان آب گرم
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • سه عدد برگ بو
  • سه چهارم قاشق چایخوری دانه خردل
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
  • یک لیوان سرکه سفید
ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز

طرز تهیه رولت خامه ای به روش قنادی ها

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

شما می‌توانید با صرف فقط چند ساعت زمان، این ترشی خوش طعم و خوشرنگ را به آسانی برا خود و عزیزانتان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.



• مرحله اول
برای شروع تهیه ترشی کلم قرمز، ابتدا به کمک غذا ساز و یا چاقو، کلم قرمز‌ها را به شکل ریز، خرد کنید. سپس کلم‌های خرد شده را در یک ظرف مناسب بریزید و مقدار کمی نمک روی آن بپاشید. بعد کلم‌ها را به کمک دست، خوب زیر و رو کنید تا همه کلم‌ها به نمک آغشته شوند.

• مرحله دوم
آب و شکر و ۲ قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس این مواد را روی حرارت گاز قرار دهید تا کمی داغ شوند. سپس یک شیشه ۱ لیتری را بیاورید و مقداری از ترکیب آب و شکر و نمک را داخل آن بریزید.

• مرحله سوم
در این مرحله و بعد از آماده کردن ترکیب مرحله قبل، دانه خردل، فلفل سیاه و برگ بو را به مخلوط مایع خود اضافه کنید. سپس کلم‌هایی که خرد کرده بودید را به ترکیب مایع اضافه کنید. بعد از اینکه تمام کلم‌ها را داخل شیشه ریختید، بقیه ترکیب آب و نمک را روی آن بریزید.

ادویه ترشی کلم قرمز
ادویه ترشی کلم قرمز

• مرحله چهارم
در این مرحله می‌بایست، سرکه را به مواد کلم، اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سرکه، در ظرف شیشه‌ خودتان را به خوبی ببندید و آن را محکم کنید. سپس شیشه را به خوبی تکان دهید تا سرکه و مخلوط آب و نمک کاملا با یکدیگر ترکیب شوند‌.

• مرحله پنجم
سپس شیشه ترشی را درون یخچال قرار دهید. بعد از چند ساعت شما می‌توانید از این مخلوط استفاده کنید و آن را میل نمایید. البته برای اینکه خوشمزه‌تر شود و مواد بهتر به خورد کلم‌ها برود، اجازه دهید تا ۳ روز از تهیه آن بگذرد و بعد می‌توانید از آن بخورید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. بعد از اینکه، ترشی‌ ۳ روز در یخچال ماند باید برگ بو‌ها را از داخل شیشه خارج کنید و دور بریزید.

فوت و فن ترشی کلم قرمز

می‌توانید برای اینکه ترشی کلم قرمز شما، طعم بیشتر و بهتری داشته باشد، بنا بر میل و ذائقه خود، مقداری سیر به موادتان اضافه کنید.

همچنین برای اینکه ترشی کلم قرمز، رنگ بهتر و زیباتری داشته باشد، یک هویج را رنده بزنید و به آن اضافه کنید.

برای اینکه ترشی، حالت نرم‌تری داشته باشد، اگر تمایل داشته باشید می‌توانید آن را به مدت حدودا یک ربع داخل قابلمه بجوشانید و سپس اجازه دهید تا مواد خنک شود، بعد از آن ترشی را داخل ظرف شیشه‌ای درب دار بریزید و درون یخچال قرار دهید.

اگر تمایل داشته باشید که ترشی کلم قرمز شما، کمتر ترش باشد، می‌توانید سرکه و آب را همراه هم چند دقیقه بجوشانید، سپس بعد از خنک شدن، کلم قرمز را به آن اضافه کنید.

توجه نمایید که برای نگهداری از ترشی کلم قرمز، هرگز از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید و حتما از ظرف شیشه‌ای استفاده نمایید.

هرچقدر که رنگ کلم قرمز شما تیره تر باشد، ترشی شما نیز رنگ قرمز تر و زیباتری خواهد داشت. و نیز می‌توانید از لبو هم برای بهتر شدن رنگ آن نیز استفاده کنید.

در صورت علاقه و تمایل می‌توانید از تخم گشنیز به جای برگ بو در ترشی خود استفاده کنید.

این ترشی را حتما در یخچال و یا یک جای خنک نگهداری کنید تا رنگ زیبای خود را حفظ کند.

اگر جای نگهداری ترشی کلم قرمز گرم باشد و یا دمای بالایی داشته باشد، رنگ خود را از دست می‌دهد.

این ترشی هر چقدر که بیشتر بماند، رنگ خود را از دست می‌دهد. پس هر بار که اقدام به تهیه این ترشی می‌کنید، میزان آن برای یک الی دو هفته شما باشد.

چطوری کلم قرمز درست کنم
چطوری کلم قرمز درست کنم

طرز تهیه مربای انجیر

ترشی کلم قرمز خودتان را در منزل درست کنید

ترشی کلم قرمز، ترشی بسیار خوش طعم است که شما می‌ توانید از آن در وعده‌ های و به همراه غذاهای متفاوت استفاده کنید و از طعم و عطر بی‌ نظیر آن لذت ببرید. به همین دلیل و برای کمک به شما در این مقاله سایت ماگرتا، طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما گفتیم تا بتوانید به راحتی آن را درست کنید و به همراه خانواده خودتان میل نمایید.

اگر پیشنهاد یا انتقادی در رابطه با تهیه این ترشی پر طرفدار دارید، لطفاً در قسمت نظرهای سایت ماگرتا به ما بگویید تا بتوانید از آن‌ها استفاده کنیم و محتوای خودمان را بهبود دهیم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.