سبک زندگی

طرز تهیه کوکو بادمجان 🍽️ فوت و فن خوشمزه شدن کوکوی بادمجون

طرز تهیه کوکو بادمجان رژیمی با سیب زمینی خوشمزه و نکات طلایی هنگام پخت کوکو بادمجون

طرز تهیه کوکو بادمجان : این کوکو انواع مختلفی دارد که انتخاب آن به سلیقه ی شما و نوع آن شما بستگی دارد. همچنین می‌توانید این کوکو را با بادمجان کبابی، خام و سرخ کرده درست کنید  و نوش جان نمایید. بادمجان علاوه برطعم خوبی که دارد، از خواص زیادی نیز بهره می‌برد و برای سلامتی مفید است، ولی مصرف زیاد آن، مانند هر چیزی می‌تواند ضرر بخش باشد.

از بادمجان در غذا‌های مختلفی استفاده می‌شود، مانند خورشت بادمجان، دلمه بادمجان، ترشی بادمجان و کوکوی بادمجان که طرز تهیه آن‌ را در این مقاله طرز تهیه ماگرتا برای شما می‌گذاریم.

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺸﮏ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﺩﻭ

طرز تهیه کوکو بادمجان

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان

  • یک کیلو بادمجان
  • یک عدد پیاز
  • دو حبه سیر
  • سه عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

این مواد  برای ۴ نفر است اگر مایل هستید برای بیشتر از ۴ نفر تهیه کنید، می‌توانید با توجه به نسبت مواد، مقدار آن‌ها را  بیشتر کنید.

رتتویی فرانسوی | طرز تهیه راتاتویی خوشمزه فرانسه ای

طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی
طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

طرز تهیه مرحله به مرحله کوکو بادمجان

کوکوی بادمجان یکی از کوکوهای ایرانی است که طعم فوق العاده خوش‌مزه‌ای دارد، ولی کمتر شناخته شده است و ممکن است که شما طرز تهیه این کوکوی فوق العاده آسان و خوشمزه را ندانید. البته اگر طرفدار بادمجان باشید قطعا تا به حال به دنبال طرز تهیه آن گشته‌اید.

کوکو ها معمولا جزو غذاهای آسان به حساب می‌آیند و خیلی خوشمزه هستند و عموم مردم از کوکوها استفاده می‌کنند، کوکو یک غذای کامل به حساب می‌آید، ولی می‌توانید به عنوان پیش غذا یا یک غذای کامل نیز آن را میل کنید.

پخت کوکوی بادمجان زیاد وقت شما را نمی‌گیرد ومعمولا نیم ساعت برای آماده‌سازی و نیم ساعت تا یک ساعت هم برای پخت آن زمان نیاز دارید و مواد لازم برای تهیه این کوکو بسیار آسان بدست می‌آید. در ادامه با همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

• مرحله ی اول :ابتدا بادمجان را خوب بشورید و پوست کنید و برای جلوگیری از تلخ شدن آن را درون آب نمک قرار دهید و بعد از چند ساعت خارج کنید و با دستمال آن‌ها را خشک کنید تا آبی درون بادمجان‌ها باقی نماند.

• مرحله ی دوم: بادمجان ها را با رنده‌ی درشت رنده کنید، در ظرف دیگری پیاز را با همان رنده درشت ریز ریز نمایید. سپس آب پیاز را بگیرید تا در هنگام تفت‌دادن شما را اذیت نکند.

• مرحله ی سوم: مقداری روغن درون یک تابه بریزید و پیاز و بادمجان را باهم روی حرارت ملایم تفت دهید و زمانی که آب انداخت و بادمجان کمی نرم شد، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و یک ترکیب کاملا یکدست را بدست آورید.

• مرحله ی چهارم: وقتی مواد کاملا پخته شد و آب آن‌ها گرفته شد، سیر را له کنید و به مواد اضافه نمایید، دو سه دقیقه زمان بدهید تا کاملا تفت بخورد،حالا شعله رو خاموش کنید تا مواد سرد شود.

کوکوی بادمجان و سیب زمینی
کوکوی بادمجان و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه و مرغ

• مرحله ی پنجم: وقتی مواد کاملا سرد شد درون یک ظرف بریزید اگر مواد کاملا سرد نشود زمانی که تخم مرغ را اضافه کنید تخم مرغ خودش را میگیرد ، تخم مرغ‌ها را با مقداری نمک در ظرف دیگری هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و روی آن سفید شود، سپس آن را با مواد مخلوط کنید.

برای جلوگیری از آبکی‌شدن مواد بهتر است، اول دوتا از تخم مرغ‌ها را اضافه کنید. اگر مایع منسجم نشد، سومین تخم‌مرغ را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد باهم مخلوط و یکدست شوند.

• مرحله ی ششم: در این مرحله باید مواد را سرخ کنید، درون تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت شعله بگذارید تا روغن داغ شود، وقتی روغن داغ شد، مواد کوکو را درون تابه بریزید، آن را پخش کنید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد و در آخر مواد را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا بپزد و طلایی شود. بعد از این کار می‌توانید اطمینان حاصل کنید که کوکوی شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

برای خوش مزه تر شدن کوکو می‌توانید مقداری گوشت چرخ کرده یا گردو را خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد

آیا امکان آماده کردن کوکوی بادمجان را درون فر آماده کرد؟

امکان آماده کردن کوکوی بادمجان درون فر نیز وجود دارد و در این زمینه با محدودیتی رو‌به‌رو نیستید. برای انجام این کار ابتدا ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد را به درون ظرف منتقل کنید. درجه حرارت را روی ۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید، چند دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود. سپس ظرف کوکوی بادمجان را به داخل فر منتقل کنید، به اندازه پانزده دقیقه صبر کنید، بعد از این مدت زمان کوکوی بادمجان شما کاملا آماده است.

کوکوی بادمجان و گردو
کوکوی بادمجان و گردو

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه رژیمی

آیا امکان خوردن کوکوی بادمجان در زمان رژیم غذایی وجود دارد؟

یکی از دغدغه‌هایی که افراد در موقع رژیم غذایی با آن رو‌به‌رو هستند، این است که چه نوع غذاهایی را می‌توانند بخورند و چه غذاهایی را نباید به هیچ وجه ممکن میل کنند تا بتوانند رژیم غذایی خودشان را حفظ نمایند.

به همین دلیل در این قسمت تصمیم گرفتیم  که این سوال پاسخ دهیم که آیا امکان میل کردن کوکوی بادمجان در هنگام رژیم غذایی وجود دارد یا نباید میل شود؟

شما می‌توانید این غذا را در هنگام رژیم میل کنید، ولی باید تغیراتی در روش طبخ آن دهید. این تغییرات به این صورت است که شما باید به جای سرخ‌کردن بادمجان‌ها آن را آبپز یا کباب کنید و بعد از کباب‌کردن بادمجان روی گاز پوست بادمجان را جدا کنید و با گوشت کوب بادمجان را له کرده و بقیه مراحل مانند مراحل بالا می‌باشد و یا حتی می‌توانید بادمجان ها را خام رنده کنید که البته  این بستگی به سلیقه و نوع طبع شما دارد.

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و خوشمزه ساده

کوکوی بادمجان خودتان را آماده کنید

کوکوی بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که طرز تهیه بسیاری آسانی دارد و شما می‌توانید این کوکوی خوشمزه را  در منزل به راحتی آماده کنید و نوش جان کنید امیدوارم این آموزش سایت ماگرتا برای شما مفید باشد و بتوانید به راحتی کوکوی بادمجان خودتان را با این روش ساده تهیه کنید. در قسمت نظرات بنویسید که آیا این کوکوی خوشمزه را آماده کردید یا نه؟

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 16 =