مطلب پیشنهادی :
ad
+
اخبارعلمی

تحقیق درباره زعفران و خواص آن

مقاله در مورد خواص و تاریخچه گیاه زعفران با توضیح کامل

تحقیق درباره تاریخچه زعفران ؛ زعفران یک گیاه همه کاره است که در سراسر جهان مصرف می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خواص این گیاه پر کاربرد در ادامه با بخش تحقیق ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: تحقیق درباره گیاهان دارویی و خواص آنها

تحقیق درباره زعفران و خواص آن

زعفران چیست؟

زعفران گیاهی است که از طریق پیاز زعفران بدست می‌آید پیاز این گیاه یک پوشال قهوه‌ای دارد که نقش محافظت از ان را برعهده دارد. هنگامی که پیاز این گیاه کاشته می‌شود و شروع به رشد می‌کند و یک ساقه ایجاد می‌شود که انتهای ان غنچه می‌باشد.

بعد گل دهی این پیاز ۶ گلبرگ زیبا ایجاد می‌شود که ۳ تای آن ها کلاله قرمز رنگ دارند این سه کلاله قرمز همان ماده خوش زنگ و طعم زعفران می‌باشد.

انواع زعفران

زعفران انواع مختلفی دارد، زیرا نوع برداشت و جداسازی آن به آب و هوای منطقه و کیفیت آن بستگی دارد در این قسمت انواع زعفران را بیان خواهیم کرد.

زعفران سوپر نگین: در صد سافرانال و کروسین در زعفران سوپر نگین بالا است و رنگ دهی و عطر ان نیز نسبت به سایر زعفران‌ها دارد.

زعفران شبه نگین: رنگ دهی این نوع زعفران نیز، بیشتر از سایر زعفران‌ها است اما در مقابل زعفران سوپر نگین رنگدهی کمتری دارد.

زعفران نگین: رشته‌های زعفران در زعفران نگین خمیدگی ا فر خوردگی ندارند و سرشاخه‌های ان کاملا جدا و قرمز هستند.

زعفران سرگل: در زعفران سرگل سفیدی و زردی وجود ندارد و این نوع زعفران پر استفاده‌ترین نوع زعفران می‌باشد.

زعفران پوشال: زعفران پوشان دارای کلاله‌های قرمز رنگ همراه با مقداری ریشه است.

زعفران دسته: کلاله‌های زعفران در زعفران دسته به صورت کنار هم چیده شده خشک می‌شود.

ریشه زعفران: به قسمت سفید رنگ زعفران که در انتهای ان است ریشه زعفران می‌گویند.

مهم ترین خواص زعفران

  • ضد افسردگی
  • بهبود سلامت قلبی
  • بهبود سلامت پوستی
  • بهبود سلامت گوارشی
  • بهبود سلامت تنفسی
  • بهبود سلامت روانی
  • جلوگیری از ریزش مو
  • کاهش درد
  • تقویت سیستم گوارشی
  • افزایش هوش
  • تنطیم ساعت بدن و بهبود چرخه خواب
  • کاهش سکته‌های قلبی و مغزی
  • کاهش پیشرفت و بروز سرطان
  • جلوگیری از آلزایمر
  • جلوگیری از پیر چشمی و بهبود بینایی با زعفران
  • درمان ناباروری با زعفران
  • زعفران درمانی برای بیماری ام اس
  • سم زدا است، زیرا طبعی گرم و خشک دارد.
  • باعث رفع سردی معده و شکم درد می‌شود.
  • بدن با مصرف زیاد غذای سرد نیاز به تعدیل دارد که مصرف زعفران بسیار کمک کننده است.
  • برای درمان کهیر می‌توانید از زعفران استفاده نمایید.
  • زعفران به بهبود متابولیسم کمک می‌کند و باعث افزایش سوخت و ساز و لاغری می‌شود.
  • زعفران به باعث رفع اختلال اداری و اختلال حافظه می‌شود.
  • بیماری دیابت با مصرف زعفران قابل کنترل و پیشگیری است.
  • برای درمان فشار خون و قند خون نیز موثر است.

نحوه مصرف زعفران و محدودیت‌های آن

در قسمت فوق مزایا و خواص زعفران را بیان کردیم البته این گیاه محدودیت‌هایی نیز دارد.

  • مصرف زیاد زعفران موجب مسمومیت و حتی مرگ می‌شود.
  • مصرف بیش‌تر از ۵۰ میلی گرم موجب افزایش گرمی بدن و باعث درگیری غدد داخلی مانند کبد می‌شود.
  • مصرف این ماده برای زنان باردار با شرایط خاص توصیه می‌شود.
  • مصرف بیش از اندازه زعفران موجب سقط جنین در ماه‌های اولیه بارداری می‌شود.

مقالات پیشنهادی:
تحقیق درباره قارچ ها و انواع آن ها
و
تحقیق درباره گیاهان سمی

☑️ به پایان تحقیق درباره زعفران و خواص آن رسیدیم امید است این مطلب برای شما مفید باشد چنانچه در این خصوص نظری دارید برای ما کامنت بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − یک =