سبک زندگی

طرز تهیه نان شیرمال خانگی ❤️ آموزش پخت نان شیرمال سنتی برای صبحانه

طرز تهیه نان شیرمال مرحله به مرحله خوشمزه و پف دار

اگر قصد دارید تا یک صبحانه خوشمزه را برای خود درست کنید و یا اینکه عصرانه فوق العاده ای را داشته باشید، به شما پیشنهاد می‌شود تا حتما طرز تهیه نان شیرمال را بدانید و برای صبحانه و یا عصرانه درست کنید.

نان شیرمال، یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که از ایام قدیم، مردم ایران استفاده می‌کردند. در این سری از مقاله‌های مجله ماگرتا، قرار است تا به شما درباره پخت نان شیرمال، توضیحات و دستورالعمل‌های لازم ارائه داده شود.

همچنین بخوانید : طرز تهیه مربا هویج شفاف مجلسی

طرز تهیه نان شیرمال مرحله به مرحله
طرز تهیه نان شیرمال مرحله به مرحله

اهمیت خوردن صبحانه مفصل

زمانی که شما به محل کار می‌روید و یا اینکه اگر واقعا دوست داشته باشید تا روز خوبی را سپری کنید، به شما پیشنهاد می‌شود تا روز خود را با صبحانه عالی آغاز کنید و اگر به دنبال یک صبحانه فوق العاده هستید، پیشنهاد می‌شود تا حتما طرز تهیه نان شیرمال را بلد باشید.

دقت کنید که صبحانه را باید کامل خورد. اگر بتوانید یک صبحانه مغذی را برای خود ایجاد کنید، مطمئن باشید که روز خوبی در پیش خواهید داشت و می‌توانید به راحتی اقدام به کار کردن کنید.

بسیاری از افراد، زمانی که به محل کار خود می‌روند، صبحانه نمی خورند و همین باعث می‌شود تا در طول روز، بهترین بهره وری را مشاهده نکنند.

بنابراین، خوردن صبحانه، یک مورد الزامی است که شما باید حتما مصرف آن را رعایت کنید. در این مقاله قرار است تا به طور کامل برای شما، طرز تهیه نان شیرمال آموزش داده شود و با استفاده از این دستورالعمل کامل، اقدام به پختن نان شیرمال کنید و آن را در وعده صبحانه میل کنید.

مواد لازم برای پختن نان شیرمال – برای پخت نان شیرمال نیازمند چه موادی هستیم؟

در این بخش، قرار است تا به شما مواد مورد نیاز نان شیرمال ذکر شود و با استفاده از این موادها، اقدام به تهیه نان شیرمال کنید.

  • 400 گرم آرد نانوایی
  • نصف پیمانه شیر
  • نصف پیمانه آب
  • 120 گرم شکر
  • دو قاشق غذاخوری پودر مخمر فوری
  • یک عدد تخم مرغ
  • سه چهارم پیمانه روغن مایع
  • نمک به اندازه نصف قاشق چای خوری

با استفاده از این موادها، شما قادر خواهید بود تا نان شیرمال بپزید. در بخش بعدی، طرز تهیه نان شیرمال را برای شما ذکر خواهیم کرد.

طرز تهیه نان شیرمال اصیل ترکی
طرز تهیه نان شیرمال اصیل ترکی

همچنین بخوانید : آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی

دستور پخت نان شیرمال – طرز تهیه نان شیرمال به چه صورت است؟

گام اول: روشن کردن و گرم کردن فر
طرز تهیه نان شیرمال
به این صورت است که ابتدا شما باید فر را روشن کنید و حرارت فر را بر روی 180 درجه تنظیم کنید. پس از اینکه فر گرم شد، نیاز است تا یک کاسه فلزی را پیدا کرده و سپس تا نصف آن، پر از آب کنید و کاسه فلزی را درون فر قرار دهید. پس از آن، نیاز است تا شکر به اندازه یک قاشق غذاخوری و آب ولرم در کنار خمیر مایه، در یک کاسه مخلوط کنیم.

گام دوم: اضافه کردن خمیر مایه در ظرف
پس از آن، باید ظرفی که در آن خمیر مایه وجود دارد را ببندید و اجازه دهید تا حباب در آن تشکیل شود. حباب در طی سه الی پنج دقیقه به وجود می‌آید. پس از گذراندن این مراحل، یک ظرف گود را بر می‌دارید و در آن نمک، شیر ولرم، شکر و همچنین تخم مرغ را میریزید.

گام سوم: اضافه کردن آرد و خمیر مایه
حالا نیاز است تا نصف آردی را که دارید، در کنار خمیر مایه، به ظرف مورد نظر خود اضافه کنید و این دو را با همدیگر خوب مخلوط کنید تا موادهای مورد نظر، یکدست شوند. پس از آن شما باید به این مواد، روغن اضافه کنید و آرد باقی مانده را نیز کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر حالت منسجم شود.

گام چهارم: طرز تهیه نان شیرمال با ظرف با حجم دو برابر خمیر
طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه به این صورت است که یک سطح صاف و پاکیزه را در خانه پیدا کنید (مانند سینی) و سپس مقداری آرد را بر روی آن بریزید. حال، خمیر را بر روی سینی و یا همان سطح صافی که شما مد نظر دارید، بریزید و به مدت ده دقیقه خمیر را ورز دهید.

اگر مشاهده کردید که خمیر به هنگام ورز دادن اندکی سفت شده است، هیچ مشکلی وجود ندارد و شما می‌توانید با ریختن اندکی شیر ولرم بر روی خمیر ورز داده شده، آن را نرم کنید.

گام پنجم: انتخاب ظرف دو برابر حجم خمیر

پس از گذراندن این مراحل، ظرفی را انتخاب کنید که دو برابر حجم خمیر، ظرفیت داشته باشد. در ابتدا نیاز است تا ظرف را با روغن چرب کنید و پس از آن، خمیر ورز داده شده را در درون ظرف بریزید و با استفاده از سلفون، ظرف را می‌پوشانیم.

برای اینکه طرز تهیه نان شیرمال را به درستی انجام داده باشید، ظرف را در یک جای گرم قرار داده و بعد از یک ساعت دوباره به آن سر بزنید. حالا می‌بینید که حجم خمیر دو برابر شده است و ظرفی که قرار بود دو برابر خمیر حجم داشته باشد، حالا پر شده است. اندکی خمیر را با استفاده از دست، ورز می‌دهیم و خمیر درون ظرف را به چانه 100 گرمی تقسیم کنید.

گام ششم: تقسیم کردن خمیر به چانه 100 گرمی

پس از تقسیم کردن به چانه 100 گرمی، اندکی چانه‌ها را صاف کنید و یا اینکه چانه‌ها را به شکل لوله ای در بیاورید و به همدیگر ببافید. هیچ اجباری در انجام این مرحله نیست و صرفا به سلیقه خودتان برمی‌گردد.

حالا خمیری را که به درستی شکل دادید، در داخل سینی فر قرار می‌دهید و بر روی آن رومال زده و کنجد بپاشید.

اگر دقت کرده باشید، در اوایل دستورالعمل ذکر کردیم که فر را روشن کرده و گرم شده باشد. حالا سینی را درون فر قرار می‌دهیم و پس از 20 دقیقه نان شیرمال شما آماده می‌شود.

طرز تهیه نان شیرمال شیرین
طرز تهیه نان شیرمال شیرین

همچنین بخوانید : طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی آبدار

نان شیرمال خودتان را آماده کنید

طرز تهیه نان شیرمال آسان است و هر کسی که به تازگی آشپزی را یاد گرفته است، می‌تواند با خواندن دستورالعمل طرز تهیه نان شیرمال، اقدام به ساخت این صبحانه / عصرانه خوشمزه کند.

همه ما نیاز داریم تا صبحانه مفصل و مغذی را بخوریم تا بتوانیم بر سر کار، با تندرستی حاضر شویم. اگر فرزندی دارید که به مدرسه می‌رود و یا زمانی که خودتان همراه با فرزندان / دوستان / آشنایان به پارک و… می‌روید، وجود یک میان وعده می‌تواند خستگی راه را از تن شما بیرون کند.

در این سری از مقاله‌های مجله ماگرتا، طرز تهیه نان شیرمال را به شما ارائه دادیم که با استفاده از این دستورالعمل، قادر خواهید بود تا این نان خوشمزه را در خانه خود بپزید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 3 =