توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم
متن انشاء در مورد مزه خورشت قرمه سبز از صفحه 62 نگارش فارسی پایه هشتم
انشا در مورد طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم : طعمی دلچسب و خواستنی که عطرش تا سر کوچه می رسد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.
مطلب پیشنهادی: انشا درباره دیدن مورچه ای که باری را می کشد
انشا درباره طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم
مقدمه: خورشت قورمه سبزی یک خورشت ایرانی است که با سبزی های سرخ شده و لوبیا و گوشت پخته می شود و دارای ادویه های مخصوصی است که طعم و عطر آن را دوچندان می کند. خورشتی بسیار دوست داشتنی که اغلب مردم ایران دوست دارش هستند و سر سفره های ایرانی به خوبی خورده می شود.
بدنه: مادر تند تند سبزی ها را شست و خرد کرد و تا من برسم، اجاق بزرگ حیاط را روشن کرد و دیگ بزرگی را که مخصوص سبزی بود را روی آن گذاشت. همسایه ها هم برای کمک می آمدند و عصری که مادر سبزی قورمه را سرخ می کرد، منزل ما پاتوق همسایگان می شد، هرکدام نظری می دادند و سبزی را هم می زدند، یکی می گفت جعفری کم نباشد، دیگری می گفت نمک هم کمی بریز، آن یکی هم می گفت من هم باید سرخ کنم. مادر تا آخر شب مشغول بود و تا پاسی از شب بیدار.
فردا که از مدرسه بر می گشتم بوی خوش و آغشته به لیمو همه وجودم را پر کرد و بی تاب شدم. انگار در عمرم برای اولین بار است که خورشت قورمه سبزی داریم و من هم به شدت گرسنه بودم و هوایی، وقتی به سمت آشپزخانه می رفتم بی هوا به سمت قابلمه خورشت می رفتم و نگاهی می انداختم و بر می گشتم. عطری بسیار جذاب که کل فضای حیاط را پرکرده بود و منتظر بقیه بود تا برسند.
مادر همیشه برای غذا سنگ تمام می گذاشت و با حوصله می پخت . طعم خورشت قورمه سبزی طعم اصالت، وطن دوستی، عشق و مهربانی است چون خاستگاهش ایران و مورد پسند همه ایرانیان است. طعم سبزی و لیمو و کمی عشق و محبت که آمیخته شود، معجونی می گردد که خانواده را در یک ظهر سرد به دور هم جمع می کند.
نتیجه گیری: اغلب خورشت های ایرانی مطلوب و خواستنی هستند ولی خورشت قورمه سبزی با طعمی عجیب و دوست داشتنی در سر سفره های ایرانی و در مراسم های خاص خاطراتی خوش رقم می زند و هربار که خاطره ای زنده می شود، نام غذایش هم قید می گردد. دست و هنر تمام بانوان ایرانی مانا باد.
توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی صفحه ۶۲ نگارش هشتم
مقدمه: طعمی به یاد ماندنی، غذایی و خورشتی برتر که در کنار هر بریانی و کبابی حرف اول را می زند و سر سفره ها عالیجناب است و مورد نظر همه.
بدنه: گاهی که در خانه مادر بزرگ مهمانی یا افطاری بود، شرط همه این بود که همیشه قورمه سبزی هم باشد. همه اهل فامیل قورمه سبزی را دوست داشتند و همیشه سر سفره خود نمایی می کرد، چه قدر این غذا به همه می چسبد. خورشتی ایرانی با لوبیای خوشمزه و نفخ گرفته شده که در میان گوشت و سبزی خوش می رقصد. سبزی که از قبل با دستان هنرمند بانوان آماده می گردد و زحمت فراوان دارد.
خورشتی با طعم ناز عشق و همدلی و مهرورزی که سفره ایرانیان را مزین کرده است. خورشتی آغشته به مهربانی و گرمای آتشین عطوفت که زنان ایرانی معدن آن هستند. خورشت قورمه سبزی جلوه سفره و نمای آن است. مردم ایران مردمانی مهمان نواز هستند که با تمام وجود از مهمان پذیرایی می کنند و سر هر سفره از این خورشت استفاده می کنند. خورشتی با رنگ سبز تیره و روغنی که حاوی مقدار زیادی پروتئین و مواد مغذی است و دارای طبعی گرم است و موجب خواب خوب و راحت می گردد.
اگر در هفته یک وعده مصرف شود، فرد دچار کم خونی نشده و انرژی و کالری کافی هم دارد. شاید بهترین زمان برای مصرف خورشت خوش طعم قورمه سبزی فصل سرد سال باشد. خورشتی ناب با تکه های گوشت خوش طعم و پخته شده و روغنی مطلوب همراه با پیاز و دوغ می تواند یک وعده کامل غذا محسوب گردد.
مزه ای به یاد ماندنی که هیچ وقت از ذهن ما خارج نشده و همیشه برای ما تازگی دارد. این خورشت جاوید اگر با برنج ایرانی مصرف شود یک غذای اعیانی است. اغلب خانواده های ایرانی که ساکن خارج از کشور هم هستند همواره از این غذای ناب مصرف می کنند و در رستوران های ایرانی خارج از کشور هم سرو می گردد.
نتیجه گیری: خورشت قورمه سبزی با ترکیبات کامل نشان دهنده این امر است که ایرانیان به غذاهای مقوی و دست پخت بانوان خود اهمیت خاصی داده و همواره در مجالس رسمی خود هم از این خورشت ناب و خوشرنگ استفاده می کنند و گرمی محفل و مجالس ایرانی است. زنده باد ایرنی و فرهنگ و سبک زندگی ایرانی
انشا در مورد خورشت قورمه سبزی
مقدمه: مادر هر تابستان دغدغه سبزی داشت و خورشت قورمه سبزی، وقتی خاله و دایی به مهمانی می آمدند، دوست داشتند که قورمه سبزی بخورند و دور هم خوش باشند، بوی خورشت مادر از سر کوچه مشخص بود و روزهایی که ما قورمه سبزی داشتیم من به راحتی متوجه می شدم.
بدنه: عصر یک روز بهاری مادر چند کیلو سبزی می خرید و با همسایه ها پاک می کرد و من هم باید برای خرد کردنش می رفتم، در حیاط خلوت بوی خوش سبزی در حال سرخ شدن غوغا می کرد. مادر هر بار که خورشت قورمه سبزی بار می کرد چند ساعت جلوتر و با حوصله این کار را می کرد.
هر سال ادویه مخصوص را هم خریداری می کرد و در خورشت می ریخت، لوبیا و گوشت و لیمو امانی و سبزی و کمی هم عشق که طعم غذا را دو چندان می کرد. ذره ذره آن را با علاقه می خوردیم و باز هم خورشت کم می آمد. مادر مهربانم عادت دارد که از خورشت های بو دار به همسایه ها هم بدهد.
بوی خوشش، طبیعت گرم این غذای بی نهایت مفید مثال زدنی است. این غذا که مخصوص ایرانیان است در سر تا سر جهان معروف بوده و ایرانیان در سراسر جهان پخت می کنند. این غذای ناب حاوی مقدار زیادی پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد.
مورد نیاز بدن است که همواره می تواند نیازهای بدن را بر طرف نماید. این غذا بیشتر در فصل سرد سال مصرف می گردد. لوبیای این غذا قبلا در آب خیسانده شده و نفخ آن از بین می رود. خوردن این غذا به صورت دور همی بسیار عالی و جذاب خواهد بود.
نتیجه گیری: غذاهای ایرانی و اسلامی همواره مورد پسند تمامی پزشکان جهان بوده و هیچ گونه خطری برای بدن انسان به همراه ندارند، پس دور هم که جمع شدید این غذای خوش طعم را بخورید و خدا را فراوان شکر کنید.
انشا در مورد طعم خورشت قورمه سبزی طنز
مقدمه: از چند متری بویش غوغا می کند و اشتها را افزایش می دهد. هر بار که اسمش برده می شود مهمانی خانوادگی برایم تداعی می شود که با همه می نشستیم و از هر دری حرف می زدیم.
بدنه: چه قدر این غذا و مژه و ترکیباتش را دوست می دارم. امسال وقتی یک مهمان ویژه از فامیل داشتیم فهمیدم که این غذای ناب در جهان معروف است. دوست پدرم از هلند آمده بود و ما مهمانش کرده بودیم. هر بخش از این غذا دارای ارزش غذایی فراوانی بوده و می تواند نیازهای اصلی بدن را بر طرف کند.
همیشه وقتی دور هم هستیم مادر با عشق قورمه سبزی می پزد و ما همه منتظر می مانیم، گاهی سالاد و زمانی هم پیاز که بر خوش خوراکی این غذای ارزشمند می افزاید. بوی خوش سبزی، طعم لیمو، لوبیا و ادویه های مخصوص بر خوشمزگی این غذای ناب می افزاید.
غذایی خاص با عطری خوشایند که هیچ کس نمی تواند از آن بگذرد. کار سبزی و مهیا کردن آن زمان زیادی لازم دارد و کار یک نفر نیست. اغلب زنان همسایه به اتفاق هم جمع می شوند و در محفلی دوستانه همراه با چای و گپ آن را پاک می کنند و برای سرخ شدن آماده می شود.
سرخ کردن سبزی هم مهارت خاصی لازم دارد و ممکن است گاهی از دست برود که با هنر مندی مادرم همیشه به خوبی و دلخوشی سرخ شده است. هر بار که با عشق می خورم کلی برای سلامتی مادرم دعا می کنم که چنین محفل دوستانه ای را به راه انداخته است.
قورمه سبزی یعنی بوی ناب زندگی، بوی دوستی، مهربانی، عشق ورزی، طعم خوش حضور مادر، طعم ناب دور همی و هزاران لحظه خوب و پر از مهرورزی، لحظه های پاک با مادر که حال مرا خوب می کند. وقتی که مادر دارم و این همه لحظه های خوب و خوش را برایم زنده می کند باید بدانم که این فرصت هایی است که خداوند در اختیار بندگانش قرار داده تا بتوانند از لحظات خوب و ثانیه های بی تکرار استفاده نمایند.
این غذا یکی از هزاران نعمتی است که در حوالی ما دیده می شود، عطر قورمه سبزی یعنی رایحه جذاب و جالب خانواده گرم که پایه هایش استوار و محکم است. خانه ای که مرتب و منظم باشد و مادر هوای همه را داشته باشد، بوی قورمه سبزی نشانه ای خوب است که به مشام می رسد.
نتیجه گیری: آماده کردن سبزی یکی از هزاران کاری است که مادر انجام می دهد، خدا را شکر کنیم و قدر مادر خود را به بدانیم.
همچنین بخوانید:
توصیف حس و حال حمل یک قالب یخ بدون دستکش
و
توصیف حس و حال طعم لبوی داغ در یک روز برفی
☑️ به پایان متن های انشا درباره توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم رسیدیم، اگر شما نیز درباره این موضوع نظری دارید حتما آن را از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.