ادبیاتفرهنگ و هنر

توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم

متن انشاء در مورد مزه خورشت قرمه سبز از صفحه 62 نگارش فارسی پایه هشتم

انشا در مورد طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم : طعمی دلچسب و خواستنی که عطرش تا سر کوچه می رسد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: انشا درباره دیدن مورچه ای که باری را می کشد

توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم

انشا درباره طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم

مقدمه: خورشت قورمه سبزی یک خورشت ایرانی است که با سبزی های سرخ شده و لوبیا و گوشت پخته می شود و دارای ادویه های مخصوصی است که طعم و عطر آن را دوچندان می کند. خورشتی بسیار دوست داشتنی که اغلب مردم ایران دوست دارش هستند و سر سفره های ایرانی به خوبی خورده می شود.

بدنه: مادر تند تند سبزی ها را شست و خرد کرد و تا من برسم، اجاق بزرگ حیاط را روشن کرد و دیگ بزرگی را که مخصوص سبزی بود را روی آن گذاشت. همسایه ها هم برای کمک می آمدند و عصری که مادر سبزی قورمه را سرخ می کرد، منزل ما پاتوق همسایگان می شد، هرکدام نظری می دادند و سبزی را هم می زدند، یکی می گفت جعفری کم نباشد، دیگری می گفت نمک هم کمی بریز، آن یکی هم می گفت من هم باید سرخ کنم. مادر تا آخر شب مشغول بود و تا پاسی از شب بیدار.

فردا که از مدرسه بر می گشتم بوی خوش و آغشته به لیمو همه وجودم را پر کرد و بی تاب شدم. انگار در عمرم برای اولین بار است که خورشت قورمه سبزی داریم و من هم به شدت گرسنه بودم و هوایی، وقتی به سمت آشپزخانه می رفتم بی هوا به سمت قابلمه خورشت می رفتم و نگاهی می انداختم و بر می گشتم. عطری بسیار جذاب که کل فضای حیاط را پرکرده بود و منتظر بقیه بود تا برسند.

مادر همیشه برای غذا سنگ تمام می گذاشت و با حوصله می پخت . طعم خورشت قورمه سبزی طعم اصالت، وطن دوستی، عشق و مهربانی است چون خاستگاهش ایران و مورد پسند همه ایرانیان است. طعم سبزی و لیمو و کمی عشق و محبت که آمیخته شود، معجونی می گردد که خانواده را در یک ظهر سرد به دور هم جمع می کند.

نتیجه گیری: اغلب خورشت های ایرانی مطلوب و خواستنی هستند ولی خورشت قورمه سبزی با طعمی عجیب و دوست داشتنی در سر سفره های ایرانی و در مراسم های خاص خاطراتی خوش رقم می زند و هربار که خاطره ای زنده می شود، نام غذایش هم قید می گردد. دست و هنر تمام بانوان ایرانی مانا باد.

توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی صفحه ۶۲ نگارش هشتم

مقدمه: طعمی به یاد ماندنی، غذایی و خورشتی برتر که در کنار هر بریانی و کبابی حرف اول را می زند و سر سفره ها عالیجناب است و مورد نظر همه.

بدنه: گاهی که در خانه مادر بزرگ مهمانی یا افطاری بود، شرط همه این بود که همیشه قورمه سبزی هم باشد. همه اهل فامیل قورمه سبزی را دوست داشتند و همیشه سر سفره خود نمایی می کرد، چه قدر این غذا به همه می چسبد. خورشتی ایرانی با لوبیای خوشمزه و نفخ گرفته شده که در میان گوشت و سبزی خوش می رقصد. سبزی که از قبل با دستان هنرمند بانوان آماده می گردد و زحمت فراوان دارد.

خورشتی با طعم ناز عشق و همدلی و مهرورزی که سفره ایرانیان را مزین کرده است. خورشتی آغشته به مهربانی و گرمای آتشین عطوفت که زنان ایرانی معدن آن هستند. خورشت قورمه سبزی جلوه سفره و نمای آن است. مردم ایران مردمانی مهمان نواز هستند که با تمام وجود از مهمان پذیرایی می کنند و سر هر سفره از این خورشت استفاده می کنند. خورشتی با رنگ سبز تیره و روغنی که حاوی مقدار زیادی پروتئین و مواد مغذی است و دارای طبعی گرم است و موجب خواب خوب و راحت می گردد.

اگر در هفته یک وعده مصرف شود، فرد دچار کم خونی نشده و انرژی و کالری کافی هم دارد. شاید بهترین زمان برای مصرف خورشت خوش طعم قورمه سبزی فصل سرد سال باشد. خورشتی ناب با تکه های گوشت خوش طعم و پخته شده و روغنی مطلوب همراه با پیاز و دوغ می تواند یک وعده کامل غذا محسوب گردد.

مزه ای به یاد ماندنی که هیچ وقت از ذهن ما خارج نشده و همیشه برای ما تازگی دارد. این خورشت جاوید اگر با برنج ایرانی مصرف شود یک غذای اعیانی است. اغلب خانواده های ایرانی که ساکن خارج از کشور هم هستند همواره از این غذای ناب مصرف می کنند و در رستوران های ایرانی خارج از کشور هم سرو می گردد.

نتیجه گیری: خورشت قورمه سبزی با ترکیبات کامل نشان دهنده این امر است که ایرانیان به غذاهای مقوی و دست پخت بانوان خود اهمیت خاصی داده و همواره در مجالس رسمی خود هم از این خورشت ناب و خوشرنگ استفاده می کنند و گرمی محفل و مجالس ایرانی است. زنده باد ایرنی و فرهنگ و سبک زندگی ایرانی

همچنین بخوانید:
توصیف حس و حال حمل یک قالب یخ بدون دستکش
و
توصیف حس و حال طعم لبوی داغ در یک روز برفی

☑️ به پایان متن های انشا درباره توصیف حس و حال طعم خورشت قورمه سبزی نگارش هشتم رسیدیم، اگر شما نیز درباره این موضوع نظری دارید حتما آن را از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفده =