سبک زندگی

طرز تهیه زولبیا بامیه ماه رمضان در خانه ❤️+ آموزش تصویری و فیلم

دستور پخت زولبیا بامیه خانگی مخصوص ماه رمضان خوشمزه به همراه فیلم آموزشی

طرز تهیه زولبیا و بامیه به سبک قنادی ها در منزل در ماه مبارک رمضان : زولبیا که از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است معمولاً همراه با بامیه سر سفره افطار ماه رمضان سرو میشود.

هرچند این شیرینی در ماه رمضان خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش میرسد، تهیه آن در منزل هم خالی از لطف نیست.شیرینی بامیه خوشمزه ماه رمضان برای همه آشناست.

همه ما کلی با آن خاطره داریم و وقتی اسمش می آید دلمان ضعف میرود. دلمان میخواهد همان لحظه یک بامیه طلایی پر شربت زیر دندانمان برود و با یک گاز همه شربت فوران کند… خلاصه یک ماه رمضان است و شیرینی هایش: بامیه، زولبیا، باقلوا و گوشفیل. با طرز تهیه زولبیا بامیه دستور پخت ماگرتا همراه باشید.

همچنین بخوانید : رتتویی فرانسوی 🍽️، طرز تهیه راتاتویی خوشمزه فرانسه ای

دستور پخت زولبیا بامیه رمضان
دستور پخت زولبیا بامیه رمضان

طرز تهیه زولبیا ماه رمضانی در خانه

فیلم دستور پخت زولبیا



مواد لازم برای تهیه زولبیا خانگی

  • نشاسته 100 گرم
  • آرد 2 قاشق چایخوری
  • ماست 1/2 لیوان
  • کره 1 قاشق چایخوری
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
  • عرق هل مقداری
  • برای شربت زولبیا:
  • شكر 2 لیوان
  • زعفران دم کرده 4 قاشق چایخوری
  • آب 1 لیوان
  • گلاب 1/4 لیوان
  • آبليمو کمی

دستور پخت زولبیا به سبک قنادی ها

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

مرحله اول:
نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و ماست را 5 دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود (ماستی که استفاده می کنید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد).

مرحله دوم:
آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین، گلاب و هل را اضافه کنید (غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد. اگر بیش از حد سفت بود 1 قاشق گلاب اضافه کنید). در صورت لزوم مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید تا یکدست شود. روی کاسه سلفون بکشید و آن را 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله سوم – شربت زولبیا:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10-15 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم:
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید.

مرحله پنجم:
پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند (دقت کنید شربت باید گرم باشد).

طرز تهیه زولبیا بامیه خوشمزه
طرز تهیه زولبیا بامیه خوشمزه

نکات طلایی برای تهیه زولبیا :

  1. زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
  2. اگر زولبیای شما نرم شده و ترد نیست ممکن است به خاطر قوام نیامدن شربت باشد.
  3. جوش شیرین بافت بهتر و تردتری به این شیرینی میدهد.
  4. روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.پس سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید .
  5. میتوانید به جای قیف مایه را داخل ظرف سس بریزید و با آن کار کنید.
  6. شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر می شوند.
  7. شکرک زدن زولبیا به دلیل غلظت بیش از حد شربت است.
  8. حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
  9. در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید 7 میلیمتر باشد.
  10. مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.
  11. شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.

طرز تهیه بامیه خانگی در ماه مبارک رمضان

فیلم آموزش طرز تهیه بامیه :



مواد لازم برای تهیه بامیه قنادی

  • آرد 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • تخم مرغ درشت 2 عدد
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • برای شربت:
  • شكر 2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • آبليمو 1 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت بامیه ماه رمضان

ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود, روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2-3 دقیقه مخلوط می کنیم.

بعد از سرد شدن خمیر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

مرحله اول: شربت بامیه
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

مرحله دوم:
آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

مرحله سوم:
حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

مرحله چهارم:
داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید.

سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود 20-30 دقیقه طول میکشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.

قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخل آن پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگتری پیدا میکند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیفتد و کمی خنک شود. (این نکته خیلی مهم هست.)

مرحله پنجم:
آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.

سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!

دستور پخت زولبیا بامیه رمضان ۹۹
دستور پخت زولبیا بامیه رمضان ۹۹

نکات کلیدی طرز تهیه بامیه :

  1. در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.
  2. در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.
  3. تعداد شیرینی های داخل روغن را کمتر انتخاب کنید تا جای پف کردن داشته باشند. دلیل پف نکردن بامیه اغلب رعایت نکردن نکته 2 یا 3 است.
  4. بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
  5. بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
  6. گلوکز باعث می شود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست . در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است.
  7. دلیل بیات شدن بامیه معمولا این است که به اندازه کافی سرخ نشده.
  8. موقعی که خمیر را داخل روغن میریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمیکند و ترد نمیشود. فرمش هم قشنگ و صاف نمیشود.

زولبیا و بامیه را در هنگام دسر میل کنید. با آموزش طرز تهیه زولبیا بامیه در خدمت شما بودیم. متن ماه رمضان و نماز روزه هاتون قبول 😉💯

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − هشت =