سبک زندگی

سوالات متن درس هجدهم تفکر و سواد رسانه ای دهم با جواب

نمونه سوال و جواب متن و پرسش های تشریحی و تعریف کنید و نقطه چین درس 18 هجده زندگی دوم تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم و یازدهم با جواب

سوالات متن درس هجدهم تفکر و سواد رسانه ای دهم با جواب ؛ در این مقاله پاسخ و جواب نمونه سوال های تشریحی و تعریف کنید و جای خالی مهم امتحانی متن درس ۱۸ هجدهم زندگی دوم کتاب تفکر و سواد رسانه ای کلاس دهم و یازدهم را قرار داده ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های درس ۱۸ تفکر و سواد رسانه ای

سوالات متن درس هجدهم تفکر و سواد رسانه ای دهم با جواب
سوالات متن درس هجدهم تفکر و سواد رسانه ای دهم با جواب

نمونه سوال های امتحانی متن درس 18 هجدهم تفکر دهم با جواب

۱) با ظهور اینترنت، دنیای جدیدی پدیدار شد که آن را فضای مجازی نامیدند.

۲) امروزه فنّاوری‌های ارتباطی به این رؤیاها رنگ واقعیت داده‌اند. با تحوّلی سریع، رسانه‌ها ظرفیت‌هایی جدید یافته و مرزهای جغرافیایی را حذف کرده‌اند. یکی از این تحولات ظهور اینترنت است.

۳) برخی از پژوهشگران حوزۀ تلفن همراه به صراحت از فرهنگی جدید به نام «فرهنگ تلفن همراه» یا شکل گیری «نسل انگشت شست» یاد می‌کنند.

۴) شکل گیری «نسل انگشت شست» یعنی چه؟

پاسخ: این بدان معناست که نوجوانان در همه جا، همواره دستشان روی صفحه کلید تلفن همراهشان است و در حال فرستادن و یا دریافت پیامی جدید هستند.

۵) توصیه‌هایی دربارۀ استفاده از تلفن همراه را نام ببرید.

پاسخ: 1- اطّلاعات، عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی خود را در تلفن همراه نگهداری نکنیم؛ چرا که با گم شدن تلفن همراه یا حتّی از طریق بلوتوث این اطلّاعات به راحتی قابل سرقت است.
2- سامانه ضبط تلفن همراه حتّی در حالتی که دستگاه به ظاهر خاموش است، می‌تواند فعّال شود و همانند یک میکروفن عمل کند؛ لذا آگاه و مراقب باشیم که دیگران به حریم خصوصی ما دست نیابند.
3- استفاده از وای فای‌های عمومی، امکان دزدی اطلّاعات تلفن همراه ما را صدچندان می‌کند؛ لذا در حد امکان از وای فای خصوصی و امن استفاده کنیم.
4- هنگام کار با تلفن همراه در معرض تبلیغات تجاری هستیم که وقتمان را تلف می‌کند. ما می‌توانیم به اپراتور خود اعلام کنیم که دیگر چنین پیام‌هایی برایمان فرستاده نشود.
5- متن‌هایی را که از افراد ناشناس دریافت می‌کنید، نادیده بگیرید. از فرستادن شماره تلفن خود به صورت برخط (آنلاین) پرهیز کنید. هرگز اطّلاعات شخصی یا مالی خود را در پاسخ به پیامکی ارائه ندهید.
6- پیامک‌هایی که اغلب وعده هدایای رایگان می‌دهند یا از شما می‌خواهند که اطلّاعات کاربری خود را تأیید کنید تا از این طریق اطلّاعات شخصی شما آشکار شود، هرزنامه نامیده می‌شود.
7- شرکت‌های قانونی، اطلّاعاتی مانند شماره حساب‌ها یا کلمات عبور را از طریق پست الکترونیکی یا متن درخواست نمی‌کنند؛ بر این اساس به لینک‌هایی که در پیامک می‌آید پاسخ ندهید و روی آنها نیز کلیک نکنید.

نکته مهم: دانش آموزان عزیز، تنها به خواندن این سوالات اکتفا نکنید و حتما متن درس را هم به دقت مطالعه کنید.

همچنین بخوانید: سوالات متن درس هفدهم تفکر و سواد رسانه ای دهم

سوال های متن درس ۱۸ هجدهم تفکر و سواد رسانه ای دهم با جواب را در این مقاله مشاهده کردید. امیدوارم از آن استفاده کرده باشید و از صفحات دیگر ماگرتا دیدن نمایید. برای بهتر پیدا کردن جواب ها در آخر کلمات جستجو شده داخل گوگل کلمه ماگرتا را قرار دهید. همچنین سوالات خود را در بخش دیدگاه بنویسید. 🤩

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =