مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

مخاطره چیست و منشا آن کدام است ، دفاعی دهم

مخاطره را شرح دهید و منشاهای طبیعی و انسانی آن را بنویسید برای دفاعی پایه دهم

تعریف مخاطره چیست دفاعی پایه دهم :‌ مخاطره یک پدیده، ماده و فعالیت انسانی است که باعث آسیب رسیدن و صدمات مالی و جانی به انسان و طبیعت می شود. برای مشاهده اطلاعات بیشتر در ادامه با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

کدام موسسات اجتماعی در حوادث به ما کمک می کنند؟

مخاطره چیست و منشا آن برای دفاعی دهم

تعریف مخاطره برای دفاعی دهم

طبق مطالبی که در کتاب گفته شده است “مخاطره یک پدیده مثل زلزله، ماده مثل گاز و فعالیت های انسانی مثل آتش سوزی است” که در طی آن صدماتی به انسان یا طبیعت می رسد. با رخ دادن یک مخاطره امکان دارد مشکلات اجتماعی و اقتصادی مانند نابودی معیشت و خدمات برای انسان پیش بیاید و روال عادی زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد.

به این نکته توجه داشته باشید : درست است هنگامی که در کشوری حادثه ای رخ می دهد، سازمان های امدادی آن دولت برای کمک به شهروندان اقداماتی را انجام می دهند اما خود شهروندان نیز همیشه باید برای رو به رویی با این مشکلات آماده باشند زیرا ممکن است امدادها کمی دیرتر به محل برسد و حوادث دیگری نیز رخ بدهد. حوادث و بلایا ساليانه جان صدها هزار نفر را می گیرند.

منشا مخاطره چیست

منشا مخاطرات به سه دستی طبیعی، انسانی و ترکیبی از این دو تقسیم می شوند. مثال های این سه دسته زلزله، آتش سوزی و رخ دادن برخی سیل ها می باشد. مخاطرات انسان ساخت که منشاء آنها فعالیت های بشر است و می تواند عمدی یا غیر عمدی باشد، مانند آلودگی های صنعتی، انتشار مواد هسته ای و رادیواکتیو و ….. اما باید تا تحت امکان از آن ها جلوگیری کرد.

✅ در این نوشته مخاطره چیست را بررسی کردیم، در قسمت دیدگاه چند مثال از آن را برای سایر کاربران بنویسید. همچنین اگر سوال درسی دیگری دارید کافیست آن را به همراه کلمه ماگرتا در گوگل جست و جو کنید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − شش =