سبک زندگی

بارش فکری چیست به همراه مثال 🕵️ نگارش دهم

منظور از بارش فکری در نگارش چیست؟ چند مثال و نمونه از بارش فکری را نام ببرید

بارش فکری چیست؟ روش های آن را نام ببرید. برای مشاهده پاسخ این سوال نگارش کلاس دهم به صورت کامل در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی : جواب سوالات درس هشتم نگارش دهم

بارش فکری چیست؟ نگارش پایه دهم

تعریف بارش فکری و قواعد آن

بارش فکری یک روش گروهی است که افراد در آن افراد می کوشند برای حل یک مسئله راه حلی جامع پیدا کنند. در این روش تمامی فکرها روی هم انباشه شده و راه حلی پیدا می شود که بتواند مشکل را به صورت کامل برطرف کند، البته برای انجام کار چند نکته اساسی وجود دارد که باید آن ها را رعایت کنیم.

۱- حتما باید به صورت گروهی باشد و همه افراد اندیشه های خود را مطرح کنند.
۲- اگر کسی راه حل سنجیده و خوبی دارد باید آن را به خوبی پیشنهاد دهد.

در بارش ذهنی افراد گروه باید فی البداهه نظرات خود را بروز دهند و در واقع با ذهنشان به موضوع مورد بحث حمله کنند، این کار یک فرآیند کاملا ساده است ولی برای پیدا کردن پاسخ های خوب باید موضوع را به خوبی درک کرد و کم کم در این زمینه تجربیات خود را زیاد کرد، نتیجه این کار ایده هایی می باشد که علاوه بر کاربوردی بودن نوآورانه نیز می باشند.

قواعد روش بارش فکری

بارش فکری جایگاه خوبی در بین انسان ها و شرکت ها پیدا کرده است و استفاده زیاد از آن باعث شده است که افراد به این نتیجه برسند که برای پیدا کردن راه حل خوب باید یک سری قواعد را رعایت کنند. به عنوان مثال یکی از قواعد این است که در جلسات بارش فکری، کمیت پاسخ ها، مهم تر از کیفیت آن است. در ادامه مهم ترین قواعد را بررسی می کنیم.

در این جلسات انتقاد کردن ممنوع و افراد باید تحت شرایط خاصی اندیشه های سایر اعضا را مورد قضاوت و ارزشیابی قرار دهند. حضور اعضا در این جلسه اختیاری بوده و کمیت ایده ها و اندیشه ها بسیار مطلوب است. اگر نظر کسی مورد توجه اکثر اعضا قرار گرفت آن ها می توانند آن را برای بهبود تغییر دهند و با ترکیب و تلفیق سایر ایده ها به بهترین راه حل برسند. همچنین به نظریات غیر معقول و غیر منطقی و دور از ذهن باید توجه شود.

✅ در این مقاله سوال بارش فکری چیست را بررسی کردیم، اگر مثالی در این رابطه در ذهنتان دارید حتما آن را از قسمت دیدگاه برای سایر کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین اگر سوال درسی دیگری دارید حتما عبارت ماگرتا را به آن اضافه کنید و سپس آن را در گوگل سرچ کنید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 3 =