ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد سفرنامه ♨️+ با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد سفرنامه با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد سفرنامه : گاهی سفرنامه ها می توانند ما را به شهرهای مختلف ببرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا در مورد ریشه تا برگ

انشا در مورد سفرنامه

انشا در مورد سفرنامه

مقدمه : نوشتن سفرنامه یکی از گونه های ادبی است که مردان بزرگی چون ناصرخسرو حق آن را خوب ادا کرده اند. قبل از نوشتن سفر نامه باید نوع سفر مشخص گردد و سپس مناسب نوع سفر سفرنامه نوشته شود.

بدنه: سفرنامه خوب و درست می تواند مانند یک نقشه جغرافیایی دقیق عمل نموده و آیندگان و خوانندگان را راهنمایی کند. شیوه نگارش و بیان صریح می تواند، خواننده را جذب کرده و به یک اثری ماندگار تبدیل شود. نگرش دقیق و دوراز حاشیه و تعصبات فردی می تواند کمک زیادی به ادبیات و نگارش گونه های جدید نماید.

سفرنامه می تواند یک منشور اخلاقی هم باشد که نویسنده می تواند رفتارهای متفاوتی از همسفران دیده و ثبت و ضبط نماید تا خوانندگان بهترین قضاوت را داشته باشند. نوع نگارش ساده و بی پیرایه و آرایه یکی از ویژگی های سفرنامه هاست که نویسنده فرصت و زمان مناسب برای پروردن ادبی ندارد و زبانش ساده خواهد بود.

با خواندن سفرنامه ها می توانیم به شهرهای زیبا و خانه های شیکش برویم و یا از ویرانه های برجای مانده از پادشاهان گذشته گذری کرده و از میان راه های قدیمی و متروک شهرهای مختلف رفته و جای پای کاروانیان را ببینیم. سفری به مناطق تاریخی بزنیم و پس از خواندن هر سفرنامه به گذشته پلی بزنیم و از پادشاهان و حاکمان خبری بیابیم.

سفرنامه ادبی نمونه عالی از سفرنامه هاست که اغلب در مورد سفر عرفانی حج نوشته می شود. این نوع سفرنامه خواننده را به خانه خدا برده و حال خوب و خوش معنوی عطا می کند. سفرنامه باید دور از هر دروغ و اغراق و دخالت نظر شخصی نوشته شود تا خواننده به خواندنش علاقه مند گردد.

نتیجه گیری: سفرنامه یک اثر ادبی است که به خواننده کمک می کند تا بتواند به هر جا که دلش خواست سفر کند و همه چی را ببیند و بخواند. اولین شرط در نوشتن صداقت و صراحت است.

انشا در مورد سفرنامه کوتاه

مقدمه: سفرنامه دارای انواع متعددی است که هر کس طبق علاقه خویش می نگارد. سعدی در یک حکایت خویش چنان زیبا و جذاب از کشورهایی که به آنها سفر کرده نام می برد و از محصولاتشان یاد می کند که انگار به این کشورها رفته و خرید کرده ایم که دلیلش هم صراحت سخن سعدی است.

بدنه: قرار است به یک سفر دو روزه برویم و همه دانش آموزان کلاس هم آماده سفر شده اند و معلم ادبیات در ابتدا وظیفه هر کس را شرح داده و بچه ها آماده سفر هستند. هر کس خودکاری و دفتری با خود دارد، اما مهم تر از همه انگیزه سفر است. در این سفر باید بتوانیم دستاوردهای خوبی داشته باشیم و مهم تر از همه شیوه نگارش سفرنامه است.

معلم ادبیات در راه سفر تمامی موارد لازم برای نگارش سفرنامه را شرح داده و دو روز مهلت داد تا دست نوشته های خود را به معلم تحویل دهند. یکی از دانش آموزان کلاس این گونه نوشته بود، کم کم خودروی مسافرت از راه رسید و هر کس سر جای خود نشست و با دست تکان دادن های ما اتوبوس راهش را تغییر داد و مسافرت آغاز شد.

یکی از بچه ها نوشته بود که این زندگی هم سفری بود که آغاز کردیم. کاش مردم بدانند که تمام رفتارها و کرده های ما دراین دنیا مانده و آیندگان ان را خواهند خواند. ما سفرنامه های ناصرخسرو و سعدی و بزرگان را خواندیم و دیدیم که چه انسان هایی بوده اند. کاش ما هم در دفتر زندگی خود کمی تامل کنیم و نوشته های خوبی داشته باشیم.

صداقت بهترین توشه در سفرنامه است. نگاه دقیق به رویدادها در سفر و عدم دخالت نظر شخصی در آنها می تواند به نویسنده کمک کند تا بهترین نوشته ها را از خود برجای گذارد. سفرنامه حجی را دیدم و دیدم که این سفر معنوی و بزرگ چه قدر جذاب و دوست داشتنی است.

سفرنامه ناصر خسرو، ابن بطوطه، گلگشت در وطن، از بهترین نمونه های سفرنامه هاست که بهتر است مطالعه کرده و از آنها درس بیاموزیم. ناصر خسرو چنان دقیق کوچه های شهرهای مختلف از جمله قزوین را شرح داده که خواننده حس می کند در این شهر در حال قدم زدن است. حتی حمامی را که در این شهر رفته به خوبی و دقیق شرح داده است.

نتیجه گیری: در هنگام نوشتن شاهنامه باید نوشته ها چنان خوب و دقیق باشد که فرد احساس کند که در ان مکان ایستاده و  همه چیز را در ذهن خود تصور کرده و دریابد. سفرنامه باید طوری باشد نیاز به شرح نداشته باشد.

انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد مدرسه
و
انشا در مورد هنر

☑️ به پایان انشا درباره سفرنامه رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 10 =