اخبارعلمی

تحقیق درباره غذاهای محلی استان های ایران

مقاله دانش آموزی درباره غذاهای محلی تمامی استان های ایران با سه نمونه

تحقیق درباره غذا های محلی استان های ایران: ایران یکی از کشورهایی است که در آن اقوام و مردم با فرهنگ‌های مختلف زندگی می‌کنند که هر کدام غذاهای محلی خود را دارند که بخشی از فرهنگ محسوب می‌شود. در ادامه با بخش تحقیق ماگرتا همراه باشید.

مطلب پیشنهادی: تحقیق درباره ارگ بلقیس

تحقیق درباره غذاهای محلی استان های ایران

غذاهای محلی استان های ایران

کشور ایران یکی از سه مکتب خوراک جهانی است و به عنوان یکی از مقاصد گردشگری غذایی معرفی می‌شود، غذاهای محلی ایران از شمال گرفته تا جنوب بسیار متنوع هستند و برای جمع آوری آن به زمان زیادی نیاز می‌باشد.

امروزه بیشتر گردشگران دوست دارند غذاهای محلی شهر‌های مختلف را بخورند با فرهنگ غذایی هر شهر بیشتر اشنا شوند کشور ایران ۳۱ استان دارد که هر کدام غذای محلی و اصیل مخصوص به خود را دارند، در ادامه می‌خواهیم مشهور‌ترین غذاهای محلی ۳۱ استان ایران را معرفی کنیم.

غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی

  • کوفته تبریزی
  • دلمه برگ مو(یپراخ دلماسی)
  • خورش هویج

غذاهای محلی استان آذربایجان غربی

  • گوزلمه
  • ارومیه خورش
  • سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

غذاهای محلی استان اردبیل

  • شیر پلو(‌سوتی پلو)
  • پیچاق قیمه(خورش بادام)
  • آش دوغ

غذاهای محلی استان اصفهان

  • کباب زردک
  • خورش ماست
  • بریان

غذاهای محلی استان البرز

  • یوان آش
  • خوراک لوبیا پیله
  • خورش عدس طالقان( مرجو خورش)

غذاهای محلی استان ایلام

  • آش ترخینه
  • شله امیری
  • قله ماسوا

غذاهای محلی استان بوشهر

  • گمنه بوشهری
  • قلیه ماهی
  • دمپخت ماهی بوشهری (لخ لاخ)

غذاهای محلی استان تهران

  • آش رشته
  • خورش قرمه سبزی
  • خورش قیمه

غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری

  • گردو پلو شهر کردی
  • کباب بختیاری
  • شوربای قیمه ریزه (شله قیمه)

غذاهای محلی استان خراسان جنوبی

  • قوروت بادمجان
  • کشک سالاری
  • بلغور پلو

غذاهای محلی استان خراسان رضوی

  • ساطری پلو
  • شله مشهدی
  • شیشلیک مشهدی

غذاهای محلی استان خراسان شمالی

  • اشکنه
  • قابلی پلو بجنورد
  • آش یارمه

غذاهای محلی استان خوزستان

  • خورش بامیه
  • خرما پلو
  • فلافل اهوازی

غذاهای محلی استان زنجان

  • جغور بغور
  • پیازو
  • شش انداز زنجانی

غذاهای محلی استان سمنان

  • چرتمه
  • ته چین گوشت گرمسار
  • مانی پلو دامغانی

غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان

  • تباهگ
  • پلو بریانی
  • کراهی

غذاهای محلی استان فارس

  • کلم پلو شیرازی
  • هویج پلو شیرازی
  • آش سبزی

غذاهای محلی استان قزوین

  • قیمه نثار
  • شیرین پلو قزوینی
  • کوکو شیرین

غذاهای محلی استان قم

  • دمپختک قمی
  • کوفته قمی
  • آبگوشت قنبید

غذاهای محلی استان کردستان

  • کلانه
  • آش پرپوله
  • خورش ریواس

غذاهای محلی استان کرمان

  • آبگوشت منتجنه
  • زیره پلو
  • آبگوشت بز قورمه

غذاهای محلی استان کرمانشاه

  • خورش خلال
  • دنده کباب
  • هلو کباب

غذاهای محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

  • شله ماسی
  • نان بلیط یا بلوط
  • آش دنگو

غذاهای محلی استان گلستان

  • چکدرمه
  • خورش اسفناج و ماش (ماش پتی خارش)
  • ماش پلو

غذاهای محلی استان گیلان

  • میرزا قاسمی
  • انار بیج
  • باقله قاتق

غذاهای محلی استان لرستان

  • خورش سیب درختی
  • خورش قلیه ترش
  • آش گوشت (زیر برنجی) خرم آباد

غذاهای محلی استان مازندران

  • اکبر جوجه
  • اردک شکم پر
  • خورش ناردون

غذاهای محلی استان مرکزی

  • آش بی بی سه شنبه
  • خورش فسنجان و کشک
  • ته تالی

غذاهای محلی استان هرمزگان

  • پلو هزاری
  • پلو عربی
  • عنکاس

غذاهای محلی استان همدان

  • آبگوشت قورمه همدانی
  • آش برنج
  • کباب سرداشی

غذاهای محلی استان یزد

  • قیمه نخودی یزدی
  • آش شولی یزد
  • خورش به آلو

مقالات پیشنهادی:
تحقیق درباره خرس سیاه ایرانی
و
تحقیق درباره شرکت ایران خودرو تهران

به پایان تحقیق درباره غذاهای محلی استان‌های ایران رسیدیم و از هر استان سه غذای اصلی را معرفی کردیم، چنانچه در این خصوص نظری دارید حتما آن را برای ما بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =