مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل نوش دارو بعد از مرگ سهراب +داستان و اصطلاح انگلیسی

نوش دارو بعد مرگ سهراب یعنی چه؟

ممکن است برای شما هم پیش آمده است که مدت ها درگیر حل کردن مشکل یا مسئله ای باشید، اما زمانی که راه حل مناسب را پیدا میکنید دیگر کار از کار گذشته است و راه حل مورد نظر دیگر فایده ای ندارد. در اینگونه مواقع از حکایت نوش دارو بعد از مرگ سهراب شاهنامه فردوسی استفاده می شود.

معنی ضرب المثل نوش دارو بعد از مرگ سهراب فردوسی

نقاشی نوشدارو بعد مرگ سهراب

ریشه و مفهوم این حکایت را می توان به صورت های مختلفی بیان کرد که در ادامه آن ها را با هم مرور می کنیم. در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه باشید.

مفهوم اول – اولین برداشتی که اکثر ما از این ضرب المثل داریم این است که برای یک مشکل بزرگ راه حل پیدا می‌شود، در حالی که کار از کار گذشته و دیگر این راه حل فایده ای ندارد.

مفهوم دوم – هر کار را باید به موقع انجام دهیم زیرا با گذشتن زمان ممکن است اتفاقاتی بیفتد که دیگر هرگز نشود آن را با هر راه حلی جبران کرد.

مفهوم سوم – ابزار و وسایل در زمان نیاز و به موقع، در دسترس نباشند؛ امّا پس از رفع نیاز، فراوان و در دسترس باشند!

مفهوم چهارم – هر کاری را باید به موقع انجام داد مثل بیمارستان رفتن که اگر دیرتر برویم شاید اتفاق بدی برای ما بی افتد.

به نظر شما دیگر چه برداشت های دیگری می شود از این حکایت داشت؟ از طریق بخش نظرات، دیدگاه های خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

داستان ضرب المثل

ضرب المثل بالا مربوط به داستان رستم و سهراب می باشد، پدری و پسری که ناخواسته موجب آسیب دیدن یکدیگر شدن. در واقع داستان به جریان نبرد تن به تن این پدر و پسر که تا آن موقع یکدیگر را ندیده و اصلاً نمی شناختند بر میگردد.

در هنگام نبرد این دو تن زمانی که رستم به سهراب خنجر‌ زهرآگین زد فهمید که سهراب پسرش است و در این هنگام دستور که پادزهر این زهر سریعا برای آن بیاورند. اما نوشدارو دیر رسید و سهراب زیر دستان پدر جان داد.

نوش دارو بعد از مرگ سهراب یکی از بهترین و مشهور ترین ضرب المثل های رایج بین ایرانیان می باشد. داستان این حکایت بسیار زیبا می باشد و توصیه می کنیم حتما نسخه کامل آن را از شاهنامه فردوسی مطالعه نمایید.

نوش دارو بعد از مرگ سهراب به انگلیسی

1.Now he wants to try and fix his house, but it is locking the barn door after the horse is gone. There was already a flood and the house is ruined. 

the damage is done; it’s too late

امیدوارم معنا و مفهوم های آورده شده در این مقاله برای ضرب المثل نوشدارو بعد از مرگ سهراب برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت نیاز به بررسی حکایتی دیگر آن را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫4 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − هشت =