مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل نور علا نور بودن با داستان و انشا

معنی و مفهوم ضرب المثل نور علا نور بودن به همراه ریشه و داستان حکایت و اصطلاح انگلیسی

معنی ضرب المثل نور علاء نور بودن به معنی این است که نوری مضاعف‌تر بر نور قبلی شده باشد. اگر کار خیر دیگری در یک وضعیت خوشبینانه انجام شود می‌گویند نور علا نور شده است؛ یعنی حالا با اتفاقی که افتاده، اوضاع خیلی بهتر و نتیجه بخش‌تر شده است.

این ضرب المثل در شرایط خوب که همچنان اوضاع بهتر شده، بسیار کاربردی است. برای آشنایی با مطالب کامل تری در مورد ضرب المثل، در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه باشید‌.

مَثَل پیشنهادی : معنی ضرب المثل جای شکرش باقی بودن

معنی ضرب المثل نور علا نور بودن

مفهوم ضرب المثل نور علا نور بودن

مفهوم این ضرب‌المثل از اینجا باب شده که وقتی وضعیتی مساعد و بر وفق مراد است و به پشتوانه آن اتفاق خوبتری می‌افتد می‌گویند که نور علا نور شده است. چند برابر شدن یک رخداد شیرین و لذت بخش همان نور علا نور شدن است.

داستان یا تاریخچه ضرب المثل نور علاء نور بودن

ضرب‌المثل نور علا نور بودن برداشتی از آیه قرآنی 35 سوره نور است که در برداشت و تفسیر این آیه این ضرب‌المثل قابل بیان است.

معنی این سوره 35 نور در تشریح این ضرب‌المثل این است که خداوند نور آسمان‌ها و زمین است؛ مانند نور خداوند که مثل چراغدانی بوه که در آن چراغی است و آن چراغ در حبابی قرار گیرد، حبابی فروزان و درخشان مانند یک ستاره پر نور.

چراغ پر نور و روشن که با روغن گرفته شده از درخت پر روزی زیتون گرفته می‌شود که نه متعلق به شرق است و نه غرب؛ روغنی که با اضافه کردن آن با روغندان شعله مشعل را چند برابر می‌کنند، با توضیح این مفهوم که خداوند بزرگ هر فردی را بخواهد هدایت و راهنمایی می کند و او به هر چیزی دانا و توانا است.

گسترش یا باز آفرینی ضرب المثل نور علا نور بودن

نور علا نور شدن اتفاق و حرکت خوبی به صورت مضاعف و چند برابر به دنباله یک رخداد خوب دگیر است؛ یعنی اینکه کار خیر هر چقدر زیاد باشد باز کم است؛ هیچ وقت هیچ کس نخواهد گفت چرا کار خوب و خر را زیاد آنجام داده‌ای.

انشاء با موضوع ضرب المثل نور علاء نور بودن

مقدمه: این موضوع برای از بسیاری از افراد نمازخوان وجود داشته است که وقتی یک بار وضو گرفته‌اند، دوباره وضوی خود را تکرار کرده و نگران این بوده‌اند که نکند نماز یا وضوی آن‌ها باطل شده باشد ولی در این می‌گویند چه کار خوبی نور علا نور شده است.

بدنه: همانطور که بیان کردیم وقتی کار خیری چندباره انجام شده باشد و مضاعف بر اولی می‌گویند که چه بهتر و چه خوب‌تر؛ چون کار خوب و مثبت هر چه بیشتر باشد بهتر است.

نتیجه: نتیجه ای که می شود از این ضرب المثل و مفهوم آن گرفت این است که انجام چند باره یک کار خیر نه تنها بد و شر نیست؛ بلکه بسیار مثبت و خوشبینانه است و این یک تشویق مثبت برای افرادی است که نگران کار خیری که کرده‌اند هستند، می‌باشد.

یک نکته که لازم است به آن توجه شود این است که گاهی کسی که گندی زده باشد در یک شرایط بد هم می‌گویند که نور علا نور شده است.

مَثَل های پیشنهادی :
معنی ضرب المثل تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
و
معنی ضرب المثل شریک دزد و رفیق قافله
و
معنی ضرب المثل یکی به دو کردن

به پایان معنی ضرب المثل نور علا نور بودن رسیدیم، اگر دیدگاهی درباره این ضرب المثل داشتید حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 12 =